18/01-15 17:50

TV: Er denne mor sej eller upassende? Øver 'pole dance' foran to-årigTV: Er denne mor sej eller upassende? Øver 'pole dance' foran to-årig

En pole dance har sat gang i kommentarfeltet.

Bildstrecke im Grossformat »

Ashley Wright er en motionsglad mor til en to år gammel pige, som hun er meget tæt med.

Den lille pige får i en video, som Ashley Wright har delt på Instagram og Facebook, lov til at se på fra nærmeste hold, når hendes mor øver sig i at danse ‘pole dance’.

Og moderens dans i datterens selskab har fået flere til at skrive forargede kommentarer. Nogle mener nemlig ikke, at en to-årig bør se den slags.

- Hun burde have noget fucking tøj på sin røv foran sin datter. Du lærer hende kun, at det er ok at danse halvnøgen omkring en 'pole' og opføre dig billigt, lyder det i en kritisk kommentar.


Der er dog overvældende mange, der skriver beundrende kommentarer og støtter op:

- Slap af, hun er ikke stripper, men danser bare pole dance for motionens skyld.

- Jeg ser intet forkert ved dansen, ud over at hun burde gøre det i mindre afslørende tøj, når hun er foran barnet. Men jeg er glad for, at hun viser sit barn, at hun skal holde af sin krop og ikke skamme sig over, hvem hun er, lyder det i en af de positive kommentarer.

- Pole fitness og strip er to forskellige ting. Hun tager ikke tøjet af og twerker ikke, skriver en.LÆS OGSÅ: Fra forsker til poledancer: Nu vrider hun sig om stangen

LÆS OGSÅ: Veltrænet kvinde sables ned: Du håner de tykke!

LÆS OGSÅ: Sødere bliver det ikke - 'soveklubben' får nyt medlem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx