Af - 24/01-16 14:11

Se bryllupsdansen, der har rørt hele verden: Kan du holde tårerne tilbage?Se bryllupsdansen, der har rørt hele verden: Kan du holde tårerne tilbage?

En rørende bryllupsdans bliver i øjeblikket delt af tusinder af mennesker på sociale medier.

En bryllupsvideo fra New Zealand bliver i øjeblikket delt flittigt på sociale medier, og er blevet set af mere end 300.000 gange på YouTube og af endnu flere på Facebook.

Videoen er fra parret Aaliyah og Benjamin Armstrongs brullupsreception, som blev afholdt i Auckland i sidste uge, og den har rørt tusindvis af mennesker verden over, skriver BBC.

TV: Lille dreng afbryder bryllup med uromantisk udbrud
TV: Lille dreng afbryder bryllup med uromantisk udbrud

Her blev det nemlig filmet, da parrets venner danser en traditionel New Zealandsk krigdans til ære for brudeparret. Dansen blev arrangeret af gommens forlover og blev ledet af hans storebror.

Dansen, hvor danserne råber, stønner og rækker tunge, mens de slår sig på brystet, hedder haka og stammer fra New Zealands oprindeligt befolkning maorierne.

TV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filme
TV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filme

Og det er tydeligt, at brudeparret bliver meget rørt over den fine gestus fra vennerne. Tårerne løber ned af kinderne på dem, og bruden Aaliyah kan ikke holde sine hulk tilbage. Og til sidst danser både brudepigerne og brudeparret med i den følelsesladede dans.

- Jeg havde ikke planer om at danse med, før en af brudepigerne gjorde det. Jeg følte, at jeg blev nødt til at vise kærlighed og respekt tilbage. Jeg var virkelig blæst omkuld, fortæller bruden til BBC.

Se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Rasende bryllupsfotograf går viralt: DROP SMARTPHONES!

LÆS OGSÅ: FN: Kampfly-angreb på bryllup kan være blodigste i Yemen

LÆS OGSÅ: Præst afbryder bryllupsceremoni for at hive 'stangen' frem

LÆS OGSÅ: Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup

LÆS OGSÅ: Populært bryllup: Brudepar giver gæsterne en hashbar i stedet for en almindelig bar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx