Af - 09/09-13 07:16; Opdateret: 09/09-13 08:10

Fundet i live efter 4 måneder i sne-helvedeFundet i live efter 4 måneder i sne-helvede

En 58-årig mand, der forsvandt for fire måneder siden, er nu fundet i live i andesbjergene, hvor han har levet af rosiner og rotter

storybild

Her ses Raul på hospitalet, hvor han nu kommer sig efter fire hårde måneder. (Billede: San Juan provincial government)

Mirakuløst har man fundet den 58-årige Raul Fernando Gomez Circunegui fra Uruguay, der forsvandt tilbage i maj måned. Han ville på daværende tidspunkt krydse bjergene mellem Chile og Argentina til fods, fordi hans motocykel var gået i stykker. Det skriver Reuters.

Læs også Kat faldt 11 meter og overlevede

Men den ekstremt hårde vinter satte en stopper for Rauls videre færd. Heldigvis fandt han en forladt hytte i 2.840 meters højde, hvor han slog sig ned. Samme sted som argentinske snemålere fandt den medtagede Raul.

I løbet af de fire måneder overlevede Raul af sukker, rosiner, rotter og rester han fandt i den forladte hytte. Under sit ophold i hytten tabte han sig over 20 kilo og er nu stærkt dehydreret. Raul er nu på hospitalet, hvor han efter omstændighederne har det godt:

Læs også overlevede i vildmarken i 12 dage efter sexovergreb

- Han er en patient med et højt blodtryk, har røget og har været underernæret. Men han skal nok komme sig og vi regner med at udskrive ham om et par dage, udtaler den doktor, der undersøgte Raul til den uruguayanske avis El Pais.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx