Af - 28/05-14 14:46

Verdens fedeste mand blev kørt til krematoriet i lastbilVerdens fedeste mand blev kørt til krematoriet i lastbil

Manuel Uribes, som vejede knap 400 kilo ved sin død forleden i Mexico, måtte ikke blot transporteres til krematoriet på ladet af en lastbil på grund af sin vægt. Her var man også nødt til at hæve temperaturerne med 60 procent for at brændingen kunne lykkes.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Verdens hidtil fedeste mand, 48 årige, Manuel Uribe, havde tabt sig næsten 200 kilo, inden han mandag døde i den nordmexicanske by Monterrey - angiveligt på grund af dårligt kredsløb og hjerteforstyrrelser.

Manuel Uribe's afdøde legeme blev ifølge blandt andre Daily Mail transporteret på lastbil frem til krematoriet i byen Serorrey, som ifølge krematoriets direktør Pedro Reyes, var det eneste krematorie i den nordlige del af byen Monterrey, som er i stand til at håndtere en så tung krop.

Ifølge Pedro Reyes blev Uribe begravet tirsdag, men krematoriet var nødt til at hæve temperaturerne under ligbrændingen med 60 procent på grund af Uribe's omfangsrige legeme.

Da Uribe på grund af sygdomsproblemer blev indlagt på hospitalet 2. maj i byen Monterrey transporterede det lokale Falck ham ved hjælp af kran og repræsentanter fra Hjemmeværnet.

Manden der vejede et halvt ton er nu død
Manden der vejede et halvt ton er nu død

Uribe, der har været sengeliggende på grund af fedme siden 2002, fortalte i 2007 til den amerikanske tv-station, ABC om sine vægtproblemer, at han har vejet for meget, siden han var barn, selv om han bare spiste det samme som alle andre børn:

- Bønner, ris, hvede tortilla, majs tortilla, pomfritter, hamburgers, sandwich og pizza, men vægten kom helt ud af kontrol, da slut i 20'erne.

-


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx