Af - 07/05-15 18:56

Fældet af tweet: Ung kvinde får 24 år for at køre to ihjelFældet af tweet: Ung kvinde får 24 år for at køre to ihjel

'2 Drunk 2 Care' skrev Kayla Mendoza på Twitter, inden hun satte sig stiv bag rattet og kørte to unge kvinder i ihjel. Nu betaler hun prisen.

storybild

Kayla Mendoza skal tilbringe de næste 24 år bag tremmer, efter hun kørte to kvinder ihjel. (Privatfoto/Twitter)

Hun bad om tilgivelse i retten, men der var ingen nåde, da amerikanske Kayla Mendoza mandag blev idømt 24 års fængsel for at være skyld en bilulykke, der kostede to unge kvinder livet.

Ulykken skete i Miami i 2013, hvor den dengang 20-årige kvinde satte sig bag rattet i en brandert, og kørte i den forkerte retning på en motorvej. Det forårsagede sammenstødet med Kaitlyn Ferrante og Marisa Catronio, begge 21 år, som omkom.

Uhyggelig pizzabestiling: Hjælp, jeg er gidsel
Uhyggelig pizzabestiling: Hjælp, jeg er gidsel

Sagen har fået stor opmærksomhed i USA, fordi Mendoza kort inden ulykken skrev et tweet med ordlyden '2 Drunk 2 Care' (for fuld til at tage sig af det), som under retssagen blev brugt til at fremhæve hendes skødesløshed.

Kayla Mendoza erklærede sig skyldig i februar, men hvis hun havde regnet med en mild dom af den grund, blev hun fælt skuffet. Alligevel var ofrenes familier skuffede. De talte inden domsafsigelsen i retssalen, hvor de bad dommeren om at give hende maksimumstraffen på 30 års fængsel, og gav hende hårde ord med på vejen.

Fik skræmmende SMS fra eks: Jeg dør på grund af dig
Fik skræmmende SMS fra eks: Jeg dør på grund af dig

- Kayla, du har ændret alt og taget alle drømme væk. Og så var jeg nødt til at slukke for min datters respirator, noget som en mor aldrig burde være nødt til at gøre, sagde Kaitlyn Ferrantes mor, Christine.

Under retssagen kom det frem, at Kayla Mendoza havde været på bar inden ulykken, hvor hun drak to margaritas på størrelse med guldfiskeakvarier. En blodprøve efter ulykken viste, at hun havde en promille på over det dobbelte af det tilladte, skriver NBC Miami.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx