Af - 03/04-17 14:04; Opdateret: 03/04-17 18:23

Amerikansk kvinde har en vigtig bøn til alle danskere: 'Kender du min far?'Amerikansk kvinde har en vigtig bøn til alle danskere: 'Kender du min far?'

Jordan Stafford håber på, at hendes Facebook-efterlysning kan hjælpe hende med at finde sin far.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet kan du se nogle af Danmarks - måske - mærkeligste efterlysninger.

Ved du, hvem Jordan Staffords far er? Så vil Metroxpress og BT meget gerne i kontakt med dig. Skriv til os på Facebook, sms til 1929 eller send en mail til 1929@bt.dk.

Amerikanske Jordan Stafford er resultatet af en kort kærlighedsaffære omkring julen 1991. Siden har hun ikke hørt fra sin dansktalende far ved navn Erik Hansen. Derfor forsøger hun nu at finde frem til ham via Facebook, hvor hendes opslag deles vidt og bredt.

'Jeg er på en rejse. En selvopdagende mission. Jeg forsøger at rejse tværs over havene og tilbage i tiden for at finde min far,' skriver Jordan Stafford i et opslag på Facebook og fortsætter:

'Der vides ikke meget om, hvem han er, men vi har nogle få hints, så måske, bare måske kan jeg finde ham gennem Facebook.'

I skrivende stund har næsten 2.000 delt historien i håbet om, at det vil hjælpe Jordan Stafford på sporet af den far, hun kun kender ganske lidt til. Hun ved, at han talte dansk og var i Seattle henover julen i 1991.

Han arbejdede for en bilforhandler på den lille ø Guam i Stillehavet og var sandsynligvis blevet til forflyttet til Californien, skriver Jordan Stafford. Mere ved hun ikke om sin biologiske far. Hun er end ikke helt sikker på, hvordan hans navn skal staves.

Venindernes billede går viralt: Hvor mange ben ser du?
Venindernes billede går viralt: Hvor mange ben ser du?

'Jeg beder alle om at bruge et minut på at dele dette billede. Jeg har brug for, at det når hele vejen til Danmark, eftersom han voksede op i Danmark og talte dansk. Så han må have familie der (forhåbentlig),' skriver Jordan Stafford og slutter:

'Vær sød at hjælpe min historie med at nå så vidt og bredt ud, så jeg kan finde frem til denne person (faderen, red.) og fortælle dem (faderen og hans familie, red), at de måske har en datter, som leder efter ham.'

Model går viralt med vigtigt før/efter-foto: - Jeg fortjener at være glad
Model går viralt med vigtigt før/efter-foto: - Jeg fortjener at være glad

Første del af missionen er under alle omstændigheder lykkedes for den unge amerikaner, som stammer fra byen Petersburg i delstaten Alaska. Få timer efter, at hun bad Facebook om hjælp, nåede opslaget til både Danmark og Guam, og nu krydser Jordan Stafford fingre for, at det vil hjælpe hende i jagten på sin biologiske far.

LÆS OGSÅ: Fan-foto med verdensstjerne går helt, helt galt

LÆS OGSÅ: Jens Oles pung forsvandt for 21 år siden - nu har efterlysningen samlet hele soldaterholdet

LÆS OGSÅ: Mands efterlysning af 'ung ledsager' til festival giver folk kuldegysninger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Frygtet sygdom på fremmarch i Europa:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx