Af Niels Pedersen - 13/09-17 15:05

Hjemløs bad kvinde flytte sin Porsche - så skød hun hamHjemløs bad kvinde flytte sin Porsche - så skød hun ham

Han bad hende bare om at flytte bilen, så han kunne få lov at sove uden al udstødningen. Men det skulle han åbenbart ikke have gjort.

storybild

Katie Quackenbush er anklaget for mordforsøg.

Hjemløse Gerard Melton skulle som så mange gange før tilbringe natten på gaden i den amerikanske by Nashville. Men denne augustnat havde han svært ved at falde til ro på grund af udstødningsgas og høj musik fra en Porsche, der holdt i nærheden.

Derfor henvendte den 54-årige mand sig til bilens chauffør og bad hende flytte den. Men det udviklede sig hurtigt til et skænderi - og et mordforsøg, skriver New York Post.

Efter en kort meningsudveksling gik 26-årige Katie Quackenbush ud af sin bil og skød Gerard Melton to gange, før hun løb væk fra gerningsstedet sammen med en anden kvinde, oplyser det lokale politi. Optrinnet fandt sted den 26. august klokken tre om natten.

Siden har politiet eftersøgt skyderiet, og mandag blev Katie Quackenbush anklaget for mordforsøg.

Den anklagedes far er ifølge New York Post meget utilfreds med politiets beskrivelse af hændelsesforløbet og påstår, at Katie Quackenbush affyrede pistolen i selvforsvar og ikke vidste, at Gerard Melton blev ramt.

Den hjemløse mand er stadig indlagt på hospitalet i kritisk tilstand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Bondo efter afgørende møde på...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx