Af - 13/02-16 13:10

Se Oliver og Tanias alternativ til Valentines-middag: Kalorier nok til en voksen i 10 døgnSe Oliver og Tanias alternativ til Valentines-middag: Kalorier nok til en voksen i 10 døgn

Hvis du mangler en idé til menuen på Valentinsdag, så kan du lade dig inspirere af Oliver og Tania, men du får nok fedtede fingre.

Bildstrecke im Grossformat »

Et ungt par i Storbritannien droppede at lave en imponerende romantisk aften, der havde gjort sig godt på Instagram.

I stedet valgte Tania og Oliver at prøve kræfter med en udfordring om at spise en kæmpeburger hver på tid.

Kødsved er måske ikke en af de mest romantiske ting her på jorden, men det var alligevel det valg, som det britiske par Oliver Pritchard på 26 og hans 29-årige kæreste Tania Sevcenko traf, da de satte sig til rette på Rocker's Steakhouse i Cambridge.

TV: Michael fortærede (næsten) 1,55 kilo burger på 30 minutter
TV: Michael fortærede (næsten) 1,55 kilo burger på 30 minutter

Her har ejerne af restauranten taget et diskuterbart romantisk tiltag, og inspireret af madprogrammet Man vs. Food, har de inviteret par til at komme og tage udfordringen sammen på Valentinsdag.

Udfordringen lyder på, at man på bare 30 minutter skal sætte følgende til livs: 680 gram kød fordelt på en okse-, en lamme og en kyllingebøf. Dertil kommer en bønnebøf og fire slags ost.

Men det stopper ikke der.

Der er nemlig både sat løgringe på toppen af burgeren, og så er der også lige en stor tallerken med coleslaw og en med chilifritter, der skal køres ned. Altså ikke chilipulver, men pommes frites med en velvoksen portion chili con carne på toppen.

Herligheden beløber sig til 10.000 kilokalorier i energiregnskabet. Altså per styk. Hvilket omtrent svarer til energiforbruget hos en voksen kvinde i ti dage, når der nu er to eksemplarer.

Til gengæld kan der skylles efter med alt det sodavand, man kan drikke. Velbekomme.

Du kan blive den heldige ejer af bilen, der ligner en kæmpe burger!
Du kan blive den heldige ejer af bilen, der ligner en kæmpe burger!

Klarer man skærerne indenfor den halve time, så får man taget et billede til restaurantens 'wall of fame,' hvor ens bedrift for evigt vil stå til skue. Desuden får man lov til at beholde tegnedrengen i baglommen og en t-shirt.

Fejler man dog, så koster det overvældende måltid omkring 350 kroner, men så får man også en plads i den svulmende masse, der er knækket i kaloriearenaen - og en plads på den lidt mere anonyme 'Wall of Shame.'

At dømme ud fra billederne, så klarede ædedolkene ikke udfordringen. Men så kan det være, at de har held i kærlighed.

LÆS OGSÅ: TV: Model sætter sig for at spise 100 burgere - se hvordan det går

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx