Af - 17/07-16 18:21

Adidas klar med ekstremt eksklusive sneaksAdidas klar med ekstremt eksklusive sneaks

Den tyske virksomhed Adidas er gået sammen med en amerikansk tænketank, for at sætte fokus på miljøsvineri i verdenshavene.

Der har længe været forlydender om en alliance mellem sportsgiganten Adidas og tænketanken Parley for the Oceans. Nu er samarbejdet bekræftet, og dermed er den miljøaktivistiske duo klar til at sætte fokus på fredning af verdenshavene.

Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko
Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko

Partnerskabet mellem de to virksomheder kommer som et led i Adidas’ plan om at skære ned på plastik, samt Parleys plan om at samarbejde med globale, kreative aktører om at promovere deres miljømæssige agenda

- Vi bliver nødt til at beskytte diversitet på land og i havet. Vi har brug for løsninger, og de løsninger kan kun blive realiseret ved at tiltale menneskets fantasifulde side - kunsten. Sådan lyder tænketankens formål på deres hjemmeside.

YEEZUS!! Sælger:
YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

Flere prototyper er allerede udviklet og offentliggjort, som den 3D-printede Ocean Plastic Shoe, men det er altså først nu, at du som forbruger får mulighed for at få fat i et par af de eftertragtede sneakers.

Sko med indbyggede skærme
Sko med indbyggede skærme

Skoen baserer sig på modellen Ultra Boost, hvor sålen er lavet af det samme materiale som de populære Yeezys, der sikrer maksimal komfort.

Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!
Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!

Overdelen er lavet af genbrugte materialer, der enten er konfiskeret fra ulovlige fiskere, eller samlet op ved kystområder i Maldiverne.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv
Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv

Skoene kommer i et så begrænset antal, at der kun er 50 heldige, der vinder et par af de bæredygtige Boost-sko. Deltagere skal lave en video, der viser hvad de gør for at undgå brug af plastik, og uploade videoen til Instagram inden den 31. juli.

Adidas selv har store planer om at skære ned på plastik, i første omgang med små skridt, ved at udskifte butikkernes plastikposer med papirsposer, og undlade at bruge plastikflasker til møder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx