Af - 23/05-15 18:46

Video med voldelig 14-årig pige går viralt: Det gik også op for politietVideo med voldelig 14-årig pige går viralt: Det gik også op for politiet

Pigen slår blandt andet en dreng i hovedet, og torsdag fik hun så en dom på baggrund af videoen.

- Du skal ikke tænde mig af, for så ryger du i gulvet.

Sådan lyder det blandt andet fra pigen i videon øverst, der har godt fat i en dreng, som hun tydeligvis har et problem med. De to minutter med verbale øretæver er blevet lagt op på en Facebook-side, hvor den har fået over 2,7 millioner visninger.

Ifølge Metro UK foregår episoden i Selsdon, der er en bydel i det sydlige London. Den har, blandt andet ud fra videoens næsten 19.000 delinger, tiltrukket en del opmærksomhed, blandt andet fra det lokale politi.

De har nemlig anholdt pigen om aftenen den 14. maj, hvilket var omkring 15 timer efter, at videoen blev lagt op på Facebook-siden 'Young Rich Britain'. Hendes navn har man valgt at holde hemmeligt, men det er kommet frem, at hun er 14 år gammel.

TV: Advarsel! Derfor skal du ikke bruge din selfiestang i bilen
TV: Advarsel! Derfor skal du ikke bruge din selfiestang i bilen

I videoen kan man se, hvordan pigen, som er iklædt noget, der ligner en skoleuniform, i flere omgange truer med at slå drengen, der tilsyneladende ikke gør noget som helst.

- Har du tænkt dig at hente din fætter? lyder det gentagende gange fra pigen, der tydeligvis ikke er bange for, at drengen gør det:

- Din fætter kan ikke gøre mig noget, forstår du det? siger pigen, mens hun har godt fat i drengens trøje med den ene hånd og med knyttet næve truer med den anden.

TV: Kan du genkende denne hårdtslående actionstjerne?
TV: Kan du genkende denne hårdtslående actionstjerne?

En enkelt gang får hun også sendt et slag afsted, som rammer drengen i ansigtet, hvilket personen, der optager videoen, også bemærker. Det er blandt andet på baggrund af det slag, at politiet valgte at anholde pigen og derefter anklage hende for overfaldet.

Torsdag faldt der så dom i sagen, og her valgte ungdomsdomstolen i Croyden ifølge Daily Mail at sende pigen otte måneder på en institution for unge kriminelle. Pigen havde selv indrømmet overfaldet, og så var hun tidligere blevet straffet i andre sager.

I den forbindelse havde hun tidligere i maj måned angivet sin adresse til at være ''whatever, whatever, whatever, whatever, whatever', hvilket dengang blev læst op af den samme domstol, som nu har givet hende den otte måneder lange straf.

FARVEL TIL TV: Her er David Lettermans bedste øjeblikke
FARVEL TIL TV: Her er David Lettermans bedste øjeblikke

Sagen har været omtalt i mange af de britiske medier, hvor man også beskriver, hvordan Facebook-kommentarene under videoen hovedsagligt handler om drengens reaktion på overfaldet. Her får han stor ros for ikke at gøre noget, mens den 14-årige pige har godt fat i ham og truer med flere slag.

'Stor respekt til den unge dreng - en stjerne, der helt sikkert har fået den rette opvækst,' lyder en af de mange kommentarer, og en anden skriver:

'Stort af ham ikke at slå på hende,' hvilket langt de fleste af de mest 'likede' kommentarer også nævner.

LÆS OGSÅ: TV: Politiet afgiver varselsskud efter stenkast i København

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Henriks død ændrede tradition hos...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx