Af Sebastian Bjerring Jensen - 18/08-17 21:35

Uhyggelig optagelse af Barcelona-angreb: Her kommer den hvide varevogn i fuld fartUhyggelig optagelse af Barcelona-angreb: Her kommer den hvide varevogn i fuld fart

14 personer er dræbt og mange flere sårede, efter en hvid varevogn torsdag pløjede ned ad Las Ramblas ved Placa Catalunya i Barcelona.

storybild

(Billede: SERGIO PEREZ)

Nu viser en video, lagt op af den spanske avis EL PAIS, momentet, hvor terroristen i den hvide varevogn i høj fart kører ned ad den populære shoppinggade.

Se videoen herunder:

Optagelserne er fra et overvågningskamera på museet 'Museu de l'Eròtica', og her kan man ud af et vindue pludselig se, hvordan en hvid varevogn passerer. Det er den hvide varevogn, som torsdag kostede 14 mennesker livet.

Barcelona er et populært feriested, og mange danskere befinder sig også i den solrige storby lige nu. BT har talt med Claus Vallø, der er på pokerferie i Barcelona, og som torsdag var centimeter fra at blive ramt af den hvide varevogn.

Natten til fredag har forpurrede spansk politi også et bombeangreb i byen Cambrils. Her skød og dræbte de fem formodede terrorister. Forinden havde de formodede terrorister påkørt adskillige i byen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx