Af Laura Rode Nygaard - 04/01-18 10:08

Kok modtager dødstrusler: Blærede sig med at have puttet kød i veganske retterKok modtager dødstrusler: Blærede sig med at have puttet kød i veganske retter

En efterforskning er i gang i Storbritannien, efter en kok har blæret sig på Facebook med, at hun sneg kød i grøntsagsretterne, inden hun serverede dem for en gruppe veganere. Medejeren af restauranten afviser dog oplysninger.

storybild

Det skriver Mirror.

Laura Goodman, kok og medejer af den italienske restaurant Carlini i Shropshire, Storbritannien, skrev lørdag morgen i den populære Facebook-gruppe The Boring Group, som har tusindvis af medlemmer, at hun havde dristet sig til at snige kød i maden, inden hun serverede den for en gruppe veganere, som ifølge kokken havde generet hende med deres spørgsmål og krav.

'Fromme, fordømmende veganer (som jeg brugte hele dagen på at kokkerere for) er gået i seng, stadig i den tro, at hun er veganer,' skrev kokken kækt, inden hun ifølge Mirror tilføjede:

'Faktisk skulle jeg havde sagt 'de er' veganere... ikke 'hun'. De indledte med at bede mig ringe til dem hen over julen for at diskutere gæsternes ernæringsmæssige behov inden for en given tidsramme, og det endte med, at jeg bare undrede mig over, hvorfor jeg forklarer disse simple oplysninger til en from kælling.'

Havde Laura Goodman regnet med opbakning og anerkendende latter for sin practical joke, måtte hun tro om igen. I Facebook-gruppen begyndte folk at klandre hende for hendes gerning, og straks herefter strømmede det ind med dårlige anmeldelser på hendes restaurants Trustpilot-profil.

Og overfor Mirror bekræfter politiet i Shropshire, at der ligeledes ligger en anmeldelse af kokken, og at sagen dermed efterforskes.

Overfor mediet forklarer den anden medejer af restauranten, Mike Gale, dog, at der er tale om en misforståelse.

»Dette er blæst helt ude af proportioner. Der var absolut ikke kød i retterne,« siger ejeren, der oplyser, at de har modtaget dødstrusler i kølvandet på hændelsen.

Ifølge Mike Gale havde veganerne bestilt bord på restauranten, hvorefter han havde brugt timevis på at tilberede veganske måltider til dem. Da de dukkede op, valgte de dog at bestille fra det almindelige menukort, og her bestilte den ene en Margarita-pizza med mozarella, der som bekendt er et animalsk mejeriprodukt og dermed ikke egnet til veganere.

Ifølge medejeren var kunden bevidst om dette.

»Kommentaren (Laura Goodman i Facebook-gruppen, red.) blev skrevet, da hun var meget træt og havde fået et par drinks efter en vagt på 72 timer - den travleste uge på året,« siger Mike Gale.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig! Legendarisk trick afsløret...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx