Af - 21/05-16 09:06

Trillinger bruger skoleafslutning til at sende genial beskedTrillinger bruger skoleafslutning til at sende genial besked

Se billedet, der har fået næsten en million til at grine. Det er så plat, at det er helt genialt.

Bildstrecke im Grossformat »

Et sæt amerikanske trillinger har fundet en genial måde at udnytte deres antal på. Nu er billedet af deres årbog blevet lagt på nettet, og næsten en million mennesker har set deres afskedssalut.

Det skriver engelske Metro.

The Yearbook, der er den amerikanske pendant til den danske blå bog, der er kendt fra de fleste gymnasieuddannelser, er en stor ting på nettet. Muligheden for at få et sidste stik, en sidste joke eller verbal lussing foreviget på tryk giver ofte temmelige sjove resultater, som resten af verden kan grine med på, selvom man aldrig har mødt folkene bag billederne.

LÆS OGSÅ: Niårige Simon har lavet den mest geniale pjækkeseddel

LÆS OGSÅ: TV: Popstjerne styrter på scenen og får genial redning

Trillingerne Kassidy, Kylee og Keaton har da også brugt deres unikke status som en fast flok på tre til at forlade highschool på en måde, der vil blive husket. Hver især har de nemlig fået et citat med i deres Yearbook. Enkeltstående giver hvert citat ikke mening, men sammen danner de en treledet vittighed af den klassisk 'knock-knock'-variant.

Se joken i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: Se hvordan dildo og vandflaske bliver til genial lufthavnsspøg


LÆS OGSÅ: Nervøse elever skulle til eksamen - så fik læreren en genial idé

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx