Er det her årets mest geniale halloween-udklædning?Er det her årets mest geniale halloween-udklædning?

Hans udklædning er ikke kompliceret eller dyr. Alligevel går folk amok over den.

Bottle flip hypen er i den grad også kommet til Danmark. Her politiker Anders Samuelsen, der viser sit bottle flip talent. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I anledning af halloween klædte den amerikanske elev Ryan Woods sig ud som det verdensomfattende fænomen bottle flip.

Indviklet i madfolie og et stykke plastik med logoet fra firmaet Dasani klistret på brystet lavede Ryan Woods en baglæns salto. Han lavede dermed en menneske--udgave af det kendte bottle flip, som handler om at kaste en flaske op i luften og få den til at lande på bunden.

Ryan vandt sin skoles udklædningskonkurrence. Han lagde herefter videoen på Twitter, som nu er blevet delt mere end 257.000 gange og liket mere end 398.000 gange.

Hele bottle flip fænomenet startede, da den amerikanske high-school elev Wes i maj måned lagde en video ud på Twitter af kammeraten Michael Senatore, der til skolens talentshow, med et iskoldt uimponeret udtryk i ansigtet gik op på scenen og lavede det såkaldte bottle flip, hvorefter eleverne i videon gik amok i applaus.

Se det nu ikoniske øjeblik her:

Bottle flip hypen har endda ført til forsøg på svindel tidligere på året. Hvor der blev sat en vandflaske signeret af Michael Senatore til salg på ebay, med højeste bud på 15.100 dollars. (102.835 danske kroner), men det viste sig at være svindel, skriver Mashable.

Millioner har set livevideo fra rummet: Men er den ægte?
Millioner har set livevideo fra rummet: Men er den ægte?

Ny Twitter-trend er den dummeste nogensinde
Ny Twitter-trend er den dummeste nogensinde

Viral video: Man tror ikke sine egne øjne, da 10-årig vender sig om
Viral video: Man tror ikke sine egne øjne, da 10-årig vender sig om

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx