Af NIELS PEDERSEN - 02/03-17 09:07; Opdateret: 02/03-17 09:26

Surfer-tvillinger har over en million fans: Mød 'de australske Kardashians'Surfer-tvillinger har over en million fans: Mød 'de australske Kardashians'

Ellie-Jean og Holly-Daze Coffey er egentlig professionelle surfere. Nu er de australske tvillingesøstre er blevet berømte, men af en helt anden årsag.

Bildstrecke im Grossformat »

På deres Instagram-konto deler søstrene livligt billeder fra deres surferliv - og deres særdeles veldrejede kroppe. Det har skaffet dem mere end en million følgere tilsammen - og nu bliver de kaldt 'De australske Kardashians'.

»Selvfølgelig kan vi godt forstå, at vi bliver sammenlignet (med Kardashians, red.) på grund af familiebåndene,« siger Ellie-Jean Coffey til det australske medie Sunrise.

Hun mener dog, der er flere store forskelle mellem surfertvillingerne og de verdensberømte reality-søstre fra Los Angeles.

»Men vi er talentfulde - og ikke vildt rige,« lyder det fra Ellie-Jean Coffey.

Nu kan talent jo være så mange ting, men man kan ikke benægte, at de to søstre har andre fortrin end dem, man umiddelbart kan se på deres Instagram-billeder. De er henholdsvis nummer 50 og 140 på verdensranglisten i surfing og går benhårdt efter at blive ne fast bestanddel af den professionelle tour.

Indtil det mål er blevet indfriet, kan Ellie-Jean og Holly-Daze Coffey glæde sig over, at deres aktivitet på Instagram har givet pote. De har nu fået en sponsorkontrakt med Billabong og underskrevet en modelkontrakt med IMG Models.

Før levede de i en autocamper med deres forældre og tre søskende, men nu har de slået sig ned i den australske by Gold Coast.

Her er et par eksempler på de billeder, som har gjort de australske tvillingesøstre særdeles populære langt ud over de traditionelle surferkredse.

LÆS OGSÅ: Tvillinger brugte 1,7 millioner på at blive identiske: Nu fortryder de

LÆS OGSÅ: Tvillingerne fik taget deres livs bedste billede - 11 dage efter ramte tragedien

LÆS OGSÅ: TV: De er siamesiske tvillinger - men helt forskellige

LÆS OGSÅ: Abby og Brittany er siamesiske tvillinger: Sådan er vores liv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Fra i dag kan du køre over Storebælt...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx