Af Ritzau - 14/11-15 01:43; Opdateret: 14/11-15 01:55

Udenrigsministeriet opfordrer danskere til at kontakte pårørendeUdenrigsministeriet opfordrer danskere til at kontakte pårørende

Der er endnu ikke overblik over, om der er danskere blandt dræbte i Paris. Danskere skal kontakte pårørende.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Det er endnu uvist, om der er danskere, der er ramt af angrebene i den franske hovedstad, Paris. Det oplyser Udenrigsministeriets borgerservice kort før midnat.

- Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at ambassaden i Paris er ved at undersøge sagen, men de har endnu ingen oplysninger, siger den vagthavende ved Udenrigsministeriets borgerservice til Ritzau.

Borgerservice opfordrer nu danskere i Paris til at kontakte pårørende. Det skriver borgerservice på Twitter.

Flere danskere er kommet med beretninger fra Paris efter blandt andet have været inde og se aftenens fodboldkamp i Paris mellem Frankrig og Tyskland.

- Det er korrekt jeg er i Paris, jeg var på det sted på Rue Alibert hvor der blev skudt. Både mine venner og jeg er uskadte og i godt behold, skriver FCK's forsvarsspiller Mathias Zanka Jørgensen på Twitter.

Kort efter midnat oplyste PET til Ritzau, at den danske efterretningstjeneste følger situationen i Paris nøje. PET har derudover ingen kommentarer til sikkerhedssituationen i Danmark set i lyset af angrebene i den franske hovedstad.
Mere end 100 mennesker har mistet livet i angrebene, der har fundet sted flere steder i Paris. Tallet kan dog ifølge flere medier være højere.

/ritzau/


LÆS OGSÅ: Flere lande skærper sikkerheden efter Paris-angreb

LÆS OGSÅ: Terror i Paris: Folk viser medfølelse på de sociale medier

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Terror i Paris koster mindst 120 mennesker livet

LÆS OGSÅ: Danske sikkerhedsmyndigheder følger Paris-angreb tæt

LÆS OGSÅ: Politiet i aktion i koncertsal: To terrorister meldes dræbt

LÆS OGSÅ: Barack Obama: - Det er et angreb på menneskeheden

LÆS OGSÅ: Frankrig i undtagelsestilstand: Hollande lukker grænserne

LÆS OGSÅ: Ambassaden i Paris undersøger om danskere er blandt ofre

LÆS OGSÅ: Øjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på café

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx