Af - 05/09-13 16:25; Opdateret: 05/09-13 16:46

Morder truede betjente med drab og voldtægtMorder truede betjente med drab og voldtægt

Den 23-årige mand, der er sigtet for drabet på norske Anja, er tidligere dømt

storybild

Anja Weløy Aarseth blev 21 år. (Billede: Politifoto)

Tidligere i år, inden en 23-årig mand sexmisbrugte og dræbte den 21-årige Anja Weløy Aarseth, blev den selvsamme mand dømt for at have truet politibetjente med drab og voldtægt.

Det skriver norske VG.

I januar i år blev han dømt for truslerne mod de to politibetjente. Her fik han 27 dages fængsel for blandt andet at have truet to politibetjente med at dræbe dem og at voldtage personer, som de kendte.

LÆS OGSÅ: Drabsmand "likede" Anjas mindeside

Otte måneder senere endte han så med at dræbe og sexmisbruge Anja Weløy Aarseth, som han i dag har tilstået over for politiet.

LÆS OGSÅ: Politiet: Anja blev sexmisbrugt

21-årige Anja Weløy Aarseth fortalte forrige mandag, hvordan hun glædede sig til at genoptage sine studier inden for shipping og logistik. Den følgende onsdag sad hun i læsesalen frem til 15.30, hvor hun tog hjem til sin bedstemor.

Anja Weløy Aarseth, der i norske medier beskrives som en kvinde, der elskede at holde sig i form, besluttede sig derefter at låne bedstemoderens Toyota Yaris, så hun kunne køre ud til fjeldet Aksla, hvor hun ofte havde motioneret. Hun vendte aldrig tilbage.

LÆS OGSÅ: Mand anholdt for Anja-drabet

Lørdag blev hun fundet dræbt i fjeldområdet nær Ålesund.

Sent onsdag kom en bizar detalje offentligheden for øje, da vg.no kunne afsløre, at den sigtede - der har erkendt drabet - har "liket" Anja Weløy Aarseths mindeside på Facebook. Dermed kunne han følge de flere end 50.000 tilmeldtes farvel til deres medstuderende, ven og familiemedlem.

Natten til fredag, dagen inden den 21-årige blev fundet dræbt, delte han ligeledes en artikel på Facebook, hvor klassekammerater fortæller om deres bekymring for venindens ve og vel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx