Af - 20/01-16 14:02

TV: International Penguin Awareness Day - her er de sødeste pingvin-videoerTV: International Penguin Awareness Day - her er de sødeste pingvin-videoer

I dag er det international Penguin Awareness Day. Derfor har vi samlet nogle af de sjoveste pingvinklip for at hylde den sort-hvide fjerklump.

I videoen herover kan du gense et klip fra Odense Zoo, der gik viralt over hele verden, hvor en flok pingviner på bedste Madagascar-vis forsøger at undslippe deres fangenskab. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Den 20. januar er det international Penguin Awareness Day. Det betyder, at vi bør give pingvinerne noget ekstra opmærksomhed.

Du kan for eksempel tage i zoologisk have iført dit bedste pingvinjakkesætte, købe en stor pose Pingvin Lakrids eller bruge nogle af dine sparekroner på en organisation, der støtter dagens fjerede midtpunkt.

TV: Fik du set det? Dansk pingvin-klip går verden rundt
TV: Fik du set det? Dansk pingvin-klip går verden rundt

Som en hyldest til den sort-hvide fugl har metroxpress herunder samlet nogle af de sødeste pingvinvideoer, der viser nogle af årsagerne til, at man ikke kan lade være med at holde af den lille, skøre skabning.


Fordi de er så søde, når de er forvirrede


Fordi de er lige så dårlige til at skøjte som os

Fordi de er klodsede

Fordi de vralter, når de går og løber

...og ikke mindst fordi, man bare bliver glad i låget af at se på dem. Så forhåbentligt har du også fået dig et godt grin eller to i løbet af denne artikel.

Glædelig Penguin Awareness Day!

LÆS OGSÅ: TV: Her flygter pingviner fra Odense Zoo i ren Madagascar-stil

LÆS OGSÅ: Isbibliotek åbner på Antarktis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx