Af - 15/01-14 22:20

Kvinde slået ihjel af lynet – fanget på kameraKvinde slået ihjel af lynet – fanget på kamera

En ung kvinde trodsede myndighedernes advarsler og gik i vandet under et kraftigt tordenvejr. Det skulle hun ikke have gjort.

Bildstrecke im Grossformat »

Kvinden, en 36-årig turist ved navn Rosangela Biavati, var blot kommet få meter ud i vandet, da et gigantisk lyn slog ned i vandet lige hvor hun stod og dræbte hende på stedet.

Helt utroligt – og meget tragisk også – var den 36-årige fotojournalist Rogério Soares på plads på stranden ud for São Paulo, da ulykken skete.

Rodeo-klovn ramt af lynet to gange under samme storm
Rodeo-klovn ramt af lynet to gange under samme storm

Han tog billeder før og efter lynnedslaget, og på billederne herover kan man se det sidste billede af den unge kvinde i live. Lige før hun går i vandet.

Angiveligt skulle Rosangela Biavati og hendes venner have trodset myndighedernes advarsler om at gå i vandet, imens det tordnede.

Voldsomme lynnedslag dræber mindst 32
Voldsomme lynnedslag dræber mindst 32

Ifølge en klimatolog, som det brasilianske nyhedsmedie 'Globo's G1 news' har talt med, er det normalt, at folk ikke respekterer myndighedernes advarsler under storme som denne:

Video: Kæmpe lyn slår ned i tog
Video: Kæmpe lyn slår ned i tog

- Folk er virkelig ivrige efter at komme i vandet og lytter ikke til myndighedernes advarsler. Ideelt skal stranden ryddes og al adgang forbydes under tordenvejr, siger Rodolfo Bonafim.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx