Af - 30/09-15 11:47

NU IGEN: Fup-status spredes på FacebookNU IGEN: Fup-status spredes på Facebook

Nu er den gal igen. Efter flere uheldige nedbrud de sidste par dage, bliver Facebook-brugere udsat for spam i deres nyhedsfeed.

Bildstrecke im Grossformat »

Facebook har netop lanceret en pris på 5,99 dollar for, at du kan holde din profil privat. Hvis du skriver denne status på din side, vil du få det gratis (kopier teksten, del ikke).

Mystiske statusopdateringer som denne florerer rundt i brugernes nyhedsfeed på Facebook.

Mange facebook-brugere er allerede hoppet i fælden. Men du skal ikke tro på, hvad der står, da det er en falsk gimmick, skriver CNN.

Arg! Facebook nede TO gange på én uge
Arg! Facebook nede TO gange på én uge

I statusopdateringen står der, at du skal kopiere teksten og poste den på din egen væg, ellers vil du miste dine rettigheder over dine billeder og andre ting du har delt med dine venner.

I en anden statusopdatering, der også går rundt på Facebook, står der, at Facebook vil kræve penge for at holde din profil privat.

Selv om disse falske Facebook-opdateringer dukker op igen og igen på det sociale medie, så når det alligevel at blive delt vildt omkring, og flere brugere tror på det, der står.

Zuckerberg undskylder: Derfor gik Facebook ned
Zuckerberg undskylder: Derfor gik Facebook ned

Her er et eksempel på en af de falske statusopdateringer, der lige nu er i omløb:

- Nu er det officielt. Det er blevet offentliggjort i medierne. Facebook har netop lanceret en pris på 5,99 dollar for, at du kan holde din profil privat. Hvis du skriver denne status på din side, vil du få det gratis (kopier teksten, del ikke). Hvis ikke du skriver denne status inden i morgen, kan alle dine opdateringer blive offentlige. Selv de beskeder og fotos, som ikke er tilladt. Når alt kommer til alt, koster det ikke noget at lave en simpel 'copy and paste'.

Facebook var nede - igen
Facebook var nede - igen

LÆS OGSÅ: Her er genvejen: Sådan kommer du på næste gang Facebook går ned

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx