Af - 02/03-14 21:49

8-årig dreng forærer 20 dollars væk som vil blive husket for evigt8-årig dreng forærer 20 dollars væk som vil blive husket for evigt

Myles Eckert havde egentlig tænkt sig at købe et videospil for de 20 dollars, han fandt på jorden. Men en mand i uniform fik ham på andre tanker.

YouTube

8-åige Myles Eckert fra Ohio i USA har et særdeles godt hjerte, og det har soldaten Frank Dailey fra det amerikanske flyvevåben fået øjnene op for - sammen med resten af lokalsamfundet i byen Toledo og tusindvis af andre amerikanere, som har set historien på CBS News.

Episoden fandt sted d. 7. februar, da Frank Dailey i forbindelse med frokost, besøgte en lokal restaurant nær flyvebasen.

Mand fik synet igen efter 22 år: Skrev rørende besked til sin kone
Mand fik synet igen efter 22 år: Skrev rørende besked til sin kone

Kort efter at Frank Dailey var trådt ind ad døren, ankom familien Eckert til stedet. Heriblandt 8-årige Myles, som på overvågningsbillederne har en grøn trøje på og en sort jakke.

Myles Eckert havde ude på parkeringspladsen fundet en 20-dollar seddel og gik allerede og pønsede på at købe et nyt videospil.

11-årig autistisk dreng vil aldrig glemme denne rørende fødselsdag
11-årig autistisk dreng vil aldrig glemme denne rørende fødselsdag

Lige indtil drengen fik øje på Frank Dailey inde i restauranten.

- Jeg kunne se, at Frank Dailey var soldat, og han mindede mig om min egen far, som også var soldat, siger Myles Eckert.

Og med tanke på sin egen far droppede drengen ideen om at købe et videospil. Han skrev i stedet et kort brev, foldede 20-dollar sedlen ind i og gav det til Frank Dailey, som kunne læse følgende:

- Kære soldat. Min far var også soldat. Han er i himlen nu. Jeg fandt denne 20 dollar ude på parkeringspladsen, da vi ankom. I vores familie kan vi godt li' at give ting videre. Du er heldig i dag. Tak for det arbejde, du udfører.

5-årig autistisk dreng får rørende gave af skraldemand
5-årig autistisk dreng får rørende gave af skraldemand

Drengens far, Andy Eckert, døde, mens han var udstationeret i Irak, og det skete fem uger, efter at Myles blev født. Minderne om faren består derfor kun af billeder og efterladte genstande som f.eks. faderens vielsesring.

- Jeg forestiller mig, at han var et rigtig godt menneske, og en som var rigtig sjov, siger Myles Eckert om sin far.

For soldat Frank Dailey, der modtog det lille brev, har episoden ændret meget.

- Jeg kigger på det hver dag. Det er et minde for livet, siger Frank Dailey, som har doneret de 20 dollars til velgørende formål inden for militæret og har planer om at donere endnu mere, samtidig med at han vil sprede den inspiration, som det lille brev har skabt.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx