Af - 07/02-16 19:01

Vil legalisere voldtægt - og nu vil han tjene penge på hadet mod sigVil legalisere voldtægt - og nu vil han tjene penge på hadet mod sig

Man skulle tro, det var ubehageligt at være en af verdens mest forhadte mænd. Men Daryush Valizadeh ser muligheder i det.

Bildstrecke im Grossformat »

Millioner af mennesker hader ham, hans familie får trusler, og folk på Twitter, som hedder noget, der minder om hans navn, må konstant minde om, at de altså ikke er ham, for ikke at modtage rødglødende hadebeskeder.

Navnet er Daryush 'Roosh V' Valizadeh, og han blev med ét slag verdensberømt, da han tidligere på ugen argumenterede for, at voldtægt mod kvinder skal legaliseres.

- Lad os gøre voldtægt lovligt. Færre kvinder vil blive voldtaget, hvis de ikke frivilligt bedøvede dem selv med sprut og gik med fremmede mænd hjem. Færre mænd vil blive fængslet på uretfærdigvis for det, der var alt andet end en voldtægt i en baggård. Indtil da vil denne ødelæggende voldtægtskultur fortsætte, og kvinder, som bliver behandlet som børn, vil fortsat blive betragtet som børn, skriver Daryush Valizadeh på sin hjemmeside, 'Return of the Kings'.

Denne mand vil gøre voldtægt lovligt
Denne mand vil gøre voldtægt lovligt

Den vanvittige logik har fået mennesker overalt i verden til at kritisere Roosh V, men hvis man tror, han fortryder sine udtalelser, kan man godt tro om igen.

Han har godt nok klynket på Twitter over, at hans familie er blevet udsat for trusler, men nu har han igen skruet op for drengerøvs-retorikken, og har travlt med at føre sig frem.

'Har du en hård periode? Så tag en ordentlig stak penge frem, skriver han på Instagram til sine knap 800 følgere.

På Twitter, hvor han er særdeles aktiv, antyder han mange gange i de seneste dage, at han vil udnytte den store opmærksomhed, han har fået, på at spinde guld.

Han giver på intet tidspunkt udtryk for, at han er ked af, hvis hans udtalelser har krænket nogen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx