08/04-17 17:53

Ældre forvirret dame bad nabo om hjælp - han fik et chok, da han åbnede hendes dørÆldre forvirret dame bad nabo om hjælp - han fik et chok, da han åbnede hendes dør

Hun var sikker på, der gik mænd med hvide masker rundt i hendes hus, men da naboen åbnede døren, mødte der ham et noget andet syn.

storybild

En borger i den tyske by Aachen, havde i en længere periode hjulpet sin ældre og forvirrede nabo, der ofte skulle have hjælp med sine indkøb og simple ting som at finde sine nøgler.

Sidste uge var ingen undtagelse, men denne gang virkede den ældre kvinde noget mere konfus end ellers - hun bad sin nabo om hjælp, fordi hun var sikker på, der gik mænd med hvide masker på rundt i hendes hus, skriver Bild.

Naboen fulgte hende ind for at se, om det kunne passe, men i stedet for fremmede mænd, mødte der ham et næsten endnu mere bizart syn.

Kvinde svinede barista hos Starbucks: Dagen efter gjorde hun noget helt utroligt
Kvinde svinede barista hos Starbucks: Dagen efter gjorde hun noget helt utroligt

I den ældre kvindes hjem var der et rum, der var fyldt med tasker og affaldsposer, som var fuldstændigt proppet med stakke af kontanter.

Naboen kontaktede omgående politiet, der efter afhøring af kvinden kunne konstatere, at der intet kriminelt var bag det utrolige fund.

Hun forklarede, at det var penge hendes mand havde sparet op gennem hele sin levetid, hvor de hverken havde brugt penge per ferier eller andre luksusgoder.

Betjente bag stort fund: Stor hemmelighed skjult i bananer
Betjente bag stort fund: Stor hemmelighed skjult i bananer

Det eneste store køb de havde foretaget var en bil til deres søn, og derfor havde hun gemt alle pengene i husets eneste rum.

Efterfølgende hjalp politiet kvinden i banken, hvor de flere hundredetusinde euro blev sat ind på hendes konto.

LÆS OGSÅ: Derfor prutter du under sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx