Af - 17/03-16 12:47; Opdateret: 17/03-16 13:04

TEST DIG SELV: Din aura har en farve og den siger MEGET om din personTEST DIG SELV: Din aura har en farve og den siger MEGET om din person

Nu kan du teste din aurafarve og se, hvad du er for et menneske. Test her, om du kan se din aura.

Bildstrecke im Grossformat »
Ser du en gul aura, så er du højt intelligent og tænker meget logisk og kritisk. Du er metodisk men meget kreativ. Du kan følge en gnist af inspiration hele vejen ud til en solid og gangbar idé. Du er generelt fyldt med optimisme for fremtiden, da du kan se hvilke skridt du skal tage for at skabe muligheder. Har du en gul aura, så er du varm, åbenhjertet og ilter. Du har tendens til at handle før du tænker tingene til ende. Men dine impulser er bare en del af charmen. Udadvendt, charmerende og spontan betegner også din person. Du er den ultimative festgæst. Du har også et stærkt moderligt instinkt, og du elsker at tage dig af dine venner og din familie. Naturligvis er rød en kraftig aurafarve. Du er intens og vækker stærke følelser hos andre. Nogle mennesker elsker dig, andre hader dig, men ingen har det neutralt med folk med rød aura. Du er en ledertype og en magtmægler der kan overtage rummet på et øjeblik. Hvis du har en blå aura er du sandsynligvis typen der holder hovedet koldt. Du er generelt stille og tilbageholdende, men du bemærker ALT der sker omkring dig. Du er meget intuitiv og har tendens til at være rigtig god til at læse andres aura - og generelt god til at læse situationer. Du håndterer kriser godt, og udståler ro. Aura 5: Grøn Grøn aura indikerer oftest at du har et stærkt bånd til naturens verden. Du kan have medfødte healer-evner som kommer til udtryk med dine grønne fingre i haven og med din tilregnelige og trøstende skulder, man kan græde ved. Du er praktisk og pragmatisk og ligeså pålidelig som jorden under dine fødder. Aura 6: Lilla Du har flair for dramatik. Historisk set associeres farven med det royale og du bærer dig selv som en monark. Du er yderst følom og kan være skrøbelig når du står over for modstand. Du er meget modtagelig over for inspiration og det gør dig til en sand kunstner og visionær. Er du svøbt i regnbuens farver, så er du i kontakt med alle hjørner af den spirituelle verden. Du er formodentlig en stærk healer med kapacitet til at mærke det indre væsen i alle du møder. Som en prisme suger du lyset fra alle omkring dig og reflekterer det tilbage i regnbuefarver. Vær opmærksom, hvis du ser en sort aura, eller en meget mørk skygge af hvilken som helst farve. For det meste er sort ikke din sande aurafarve, men et billede på en følelsesmæssig negativ tilstand. Du har måske en hård periode med sorg eller afsavn og det tærer på auraer og energier på folk omkring dig. Du har brug for støtte for at vende tilbage til din sande aura, ellers vil du blive en føelsesmæssig byrde for alle omkring dig. I almindelig tale er en hvid aura et tegn på en person med ekseptionelt ren eller uskyldig ånd. Man ser det ofte hos babyer eller meget gamle mennesker på randen af livet. Din hvide aura kan også glimte, hvilket indikerer at der er en engel i nærheden af dig. Har du denne aura, uden at du er meget ung eller meget gammel, så er du sandsynligvis guidet af højere magter. Hvad end du ved det eller ej.

Klik dig gennem galleriet og se de forskellige aurafarvers betydninger. Vi har testet på Cordelia Weber på billederne. Hendes aura virkede orange.

Kunne du tænke dig at vide, hvad farve din aura har?

Auraer er nok en anelse som horoskoper. Nogle går op i dem med liv og sjæl, mens andre bare muntrer sig ved at læse bagerst i dagens metroxpress, hvad universet angiveligt bringer.

Om auraerlæsning er troværdigt eller ej, lader vi være op til den enkelte at vurdere. Men uanset hvad, så kan du underholde dig selv og dine venner med denne simple aurafarvetest.

Test: Hvor mange piger er der på dette billede?
Test: Hvor mange piger er der på dette billede?

Der er ifølge Littlethings.com fem simple skridt til at læse sin eller andres aurafarve. Og nogle meget pædagogiske forklaringer på, hvad din aurafarve siger om dig. Vi guider dig igennem.

Inden du går i gang, skal du sørge for at du har noget behageligt tøj på.

Stil dig op ad en hvid væg
Stil dig op ad en neutral farvet væg. Gerne over for et stort spejl i kropslængde. Har du ikke et i stort spejl, så sørg for at have et håndholdt spejl ved dig.
Farverne vil komme til syne på den hvide væg bag dig.
Du kan også få en anden til at læse din aurafarve. Så behøver du ikke noget spejl.


Sørg for det rigtige lys
Dagslys er det bedste til at se din aura i. Så prøv at time det med det bedste lys.
Har du solen ind fra øst, så er det bedst om morgenen. Kommer den fra vest, så er aftentid bedre. Kan du ikke fange naturligt lys, så kan du genskabe effekten med en blødt lys fra en lampe og stearinlys.

Lad dit blik svømme
Det lyder måske sjovt, men du kender godt de der 'flydende partikler' du kan se, hvis du holder dit blik ufokuseret, ikke? Det er det samme princip der gælder for aura-læsning.
Hvis du fikserer for meget på detaljer, så forsvinder auraen. Men vent roligt og stir ud i horisonten. Før eller senere, vil der begynde at dukke farver op.

Kun 1 procent kan finde det skjulte bogstav - kan du? Så har du en unik hukommelse
Kun 1 procent kan finde det skjulte bogstav - kan du? Så har du en unik hukommelse

Omdiriger dit blik
Hold blikket svømmende, men vælg et punkt på væggen cirka en halv meter væk (som du ser i spejlet, hvis du gør det selv).
Nu vil du perifære syn snart fange farverne på din aura, mens du narrer hjernen til at tro, at du fokuserer på væggen.
Husk farverne, uden at kigge direkte på dem.
- Fungerer det ikke, så prøv i stedet at stirre hårdt på dig selv i spejlet i 30-60 sekunder. Blink så hurtigt mens du stirrer på den hvide væg bag dig. Det skulle også give dig et efterbillede, der kan hjælpe dig med at fange dine aurafarver.

Skriv det ned
Inden du glemmer det, så skriv eller mal hvad du ser. Nu er du klar til at afkode de forskellige farvers betydning.

Klik dig gennem galleriet og se hvad din aurafarve siger om dig.

Og hey, lad det nu ikke tage overhånd. Det kan også blive irriterende.

GALLERI: 20 billeder, der beviser, at internettet har givet dig en beskidt tankegang
GALLERI: 20 billeder, der beviser, at internettet har givet dig en beskidt tankegang

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Belgisk politi har afspærret dele af...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx