Af - 29/07-14 14:36

Video: Stort mysterium bag brutalt bjørneangrebVideo: Stort mysterium bag brutalt bjørneangreb

Der er opstået stor mystik omkring et brutalt bjørneangreb fanget på kamera i Rusland. Overlevede de involverede? Er videoen falsk? Indtil videre vides det ikke. Se videoen herunder.

storybild

Der er opstået stor mystik omkring et brutalt bjørneangreb fanget på kamera i Rusland. På den ene side meddeler enkelte russiske medier, at de involverede blev dræbt, imens andre siger, at det aldrig er blevet bekræftet, hvorfor videoen er falsk. (Billede: Youtube)

En video af et bjørneangreb tager lige nu en rundtur på alverdens medier på nettet.

Videoen, som er optaget inde fra et lille træskur midt i de russiske skove, viser en hund og en bjørneunges første møde. Bjørneungen har forvildet sig op foran skuret, og skiftevis løber den og hunden mod hinanden for at markere sig. Inde i hytten kan man høre stemmer og grin fra tre personer. Det rapporterer russiske medier om ifølge Mirror.

Dansk turist angrebet af bjørn i Canada
Dansk turist angrebet af bjørn i Canada

Efter lidt tid kommer pludselig endnu et bjørnehovedet til syne bag det første. Bjørneunges bror eller søster. Men bjørneunger færdes sjældent alene, og få sekunder efter dukker et dobbelt så stort hoved op bag de små; bjørnemor.

Ud fra mændenes stemmeleje at dømme påvirker morens tilstedeværelse dem ikke synderligt. De taler fortsat sammen og griner lidt. Kun hunden i forgrunden af billedet ser lidt utryg ud ved situationen. Og med god grund.

Bjørn får sig en morfar i hængekøje
Bjørn får sig en morfar i hængekøje

Moren træder forbi sine to unger og står nu foran det lille træskur og skuler til hunden og de tre arbejdere. Pludselig sætter hun af og løber direkte mod kameraet. Her tilter billedet, og filmen slutter.

Herefter er der ingen, som med sikkerhed ved, hvad der er sket. Man ved, eller man mener at vide, at videoen er optaget i juni, men først lagt op på nettet for få dage siden.

Hjææælp, mor: Baby-bjørn fanget på motorvej
Hjææælp, mor: Baby-bjørn fanget på motorvej

Ifølge Mirror. skriver flere russiske medier, at de tre arbejdere og hunden blev flået levende og efterladt i skoven. Dette er dog aldrig blevet bekræftet, hvorfor der i kølvandet på videoen er opstået tvivl om dens ægthed!?

Se den mystiske film her og bedøm selv:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx