Af - 21/10-15 06:20

Chokeret studerende finder sine selfies brugt til at lokke mændChokeret studerende finder sine selfies brugt til at lokke mænd

Den 19-årige skønhed Amelia Perrin blev noget chokeret, da hun fandt ud af, at en fremmed pige brugte hendes billeder til at friste det mandlige publikum.

Bildstrecke im Grossformat »

"Han sagde, at han havde mødt "mig" på en model hjemmeside, hvor folk sendte deres billeder i håb om at få job eller taget billeder. Personen forklædt som mig havde uploadet alle mine mest populære billeder fra Facebook og sendte fotografen nøgenbilleder af sig selv med sit eget ansigtet skåret ud."

Sådan skriver den 19-årige studine Amelia Perrin på en blog, om første gang hun opdagede, at hendes billeder blev udnyttet af andre.

Men det blev ikke sidste gang, at Amelie Perrin skulle opdage, at andre havde brugt hendes billeder.

På bloggen fortæller Amelia Perrin at hun også har oplevet, at en Instagram-bruger havde oprettet en profil og postet billeder af hende.

"Ikke alene uploadede hun mine billeder, men hun postede dem også med falske billedtekster, hvorefter hun besvarede komplimenterne i kommentarerne," skriver Amelia Perrin.

Savner du også regnbuen? Sådan får du den til at blive for evigt
Savner du også regnbuen? Sådan får du den til at blive for evigt

TV: Hvis du ser denne, tør du ikke tage flere selfies (vi mener det)
TV: Hvis du ser denne, tør du ikke tage flere selfies (vi mener det)


Billederne af den smukke studerende, kan være en af forklaringerne på hvorfor, piger forsøger at lade som om, at de er Amelia Perrin.

Den falske Instagram-profil med billeder af Amelia Perrin.

På trods af gentagne gange at have oplevet denne form for 'identitetstyveri' stopper Amelia Perrin ikke med at poste billeder af sig selv.

"Nogle mennesker vil sige, jeg skulle bare stoppe med at uploade selfies, hvis jeg ikke vil have dem stjålet, men hvorfor skal jeg ændre mig selv, bare fordi der er røvhuller derude i verden? Det er ligesom at sige, hvis du ikke ønsker at få indbrud, skal du ikke eje ting," skriver Amelia Perrin.

Selfies koster flere liv end hajangreb
Selfies koster flere liv end hajangreb

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skandalen spreder sig som en...
bt.dk
Politiet er forbløffet: Nogen holder...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx