Af - 29/05-16 17:24

To teenagere forsvandt på havet - deres sidste snapchat er skræmmendeTo teenagere forsvandt på havet - deres sidste snapchat er skræmmende

De to 14-årige drenge forsvandt efter en fisketur.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 24 juli sidste år begav de to teenagere Austin Stephanos og Perry Cohen sig ud på en fisketur ud for Floridas kyst i USA.

Men få timer efter trak et voldsomt uvejr ind over området, der fik drengenes båd til at kæntre.

Begge drenge været meldt savnede siden, og det eneste spor efter dem, var deres båd, der blev fundet i marts måned i år omkring 25 kilometer fa Bahamas kyst.

Ombord på båden blev der blandt andet fundet den ene teenagers iPhone, og i slutningen af april kom det frem, at drengene sendte en sidste skræmmende Snapchat til deres venner.

- We're f***ed.

I forbindelse med undersøgelserne af drengenes båd, er der opstået mistanke om, at nogen havde pillet ved båden, og at det er grunden til, de endte i havsnød.

Da teenagernes båd blev fundet af norske søfolk, tog de billeder, der viser, at både tændingen og batteriet var slukket.

- Vi ved ikke med sikkerhed, om båden var sat ud af drift bevidst, for kontakten til batteriet, der sidder et svært tilgængeligt sted, var slukket, siger Guy Rubin, der er advokat for Perry Cohens familie, ifølge People.

I forbindelse med efterforskningen er det også kommet frem, at begge drenge var i kontakt med deres forældre inden de forsvandt.

- Min iPad er død, mor. Skriver senere. Elsker dig, skrev Perry Cohen til sin mor den 24 juli. Moren svarede, men da Perry Cohen skrev tilbage, var det kun halvdelen af hans besked, der kom frem, skriver Daily Mail.

Det var det sidste, hun hørte fra ham.

Den amerikanske kystvagt har ledt intensivt efter drengene, men indtil videre uden resultat.

- Jeg ved ikke, hvad der skete, i hans sidste tid, og det skræmmer mig, siger Pam Cohen, der efterhånden har opgivet håbet om at finde sin søn i live, men hun vil have bragt hans lig hjem, så han kan få en begravelse.

Den eneste ledetråd, der er tilbage, er Austin Stephanos telefon, men den har hans forældre ikke ønsket at give efterforskerne adgang til, selvom den kan gemme på afgørende spor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx