Af - 01/05-15 11:58

Slankepiller brændte Ella op indefra: Lægerne ville ikke hjælpe, siger venindeSlankepiller brændte Ella op indefra: Lægerne ville ikke hjælpe, siger veninde

Den 21-årige britiske Ella omkom på smertefuld vis, da hun blev brændt op indefra af ulovlige slankepiller. En veninde mener, at lægerne har svigtet den unge pige.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere i april led den 21-årige Ella Parry en frygtelig død, da ulovlige slankepiller brændte hende op indefra.

Nu siger en veninde, at lægerne ikke gjorde nok for at hjælpe hende, og burde have indlagt hende, da hun var til fare for sig selv. Det skriver BBC.

Den 21-årige Eloise Aimee Parry, eller bare Ella, mistede på tragisk vis livet, efter at have indtaget en dødelig mængde af stoffet dinitrophenol, også kendt som DNP.

Den 12. april tog hun ved en fejl for mange slankepiller som indeholdt DNP, og da hun blev dårlig, kørte hun selv til Royal Shrewsbury Hospital, hvor lægerne modtog hende.

Der var desværre intet at stille op for lægerne overfor forgiftningen af kemikaliet, der bliver brugt i industrien, og ikke er ment til brug på mennesker. De ulovlige piller øgede den 21-årige Ellas forbrænding så meget, at hun til sidst endte med at brænde op indefra.

Brændte op indefra: 21-årig død af slankepiller købt på nettet
Brændte op indefra: 21-årig død af slankepiller købt på nettet

Veninden, der overfor BBC ønsker at være anonym, siger, at Ella ringede til hende, da hun havde fået sin dødsdom fra lægerne. Og der ikke var andet at gøre end at vente.

- Hun sendte mig en sms-besked, hvor der stod, at hun vidste, at hun skulle dø indenfor et par timer, og at hun var alene, fortæller veninden og fortsætter.

- Hun vidste, at hun skulle dø, hun var alene og hun var bange. Jeg var selv ved at stige ombord i et fly - da jeg kom hjem, var hun død, siger veninden.

Veninden fortæller, at den Ella havde haft problemer med psyken siden hun var 16 år, og hun havde også været i behandling flere gange for en diagnose, som hun tog medicin for dagligt.

Bagmandspoliti lukker slankepillebutik på nettet
Bagmandspoliti lukker slankepillebutik på nettet

Den 21-årige skulle have fast kontakt med sin praktiserende læge og en sagsbehandler, men alligevel mener veninden, at Ella blev svigtet.

Hun havde brug for mere hjælp.

- Efter min mening skulle hun have været indlagt. Hun kunne ikke længere tage vare på sig selv. Sundhedspersonalet har pligt til at tage sig af folk, der ikke kan klare sig selv, mener veninden.

Veninden afviser samtidig, at sundhedssektoren ikke skulle kende den 21-årige piges problemer. Ella skjulte ingenting, og den 21-årige pige var på lægernes radar.

Kraftig advarsel: Disse kosttilskud kan give hjertestop
Kraftig advarsel: Disse kosttilskud kan give hjertestop

Men det var ikke nok.

- Hun tog fire piller klokken fire om morgenen, og når hun stod op, tog hun fire til. Men hun havde presset sin krop for meget, og til sidst sagde den fra. Hun havde ingen planer om at tage sit eget liv, hun ville ikke dø, siger veninden til BBC.

Ellas mor har efter det tragiske dødsfald stået frem for at sørge for, at andre unge ikke tager det farlige slankemiddel.

Galleri: Disse halvnøgne kvinder skal ændre dit syn på kroppen
Galleri: Disse halvnøgne kvinder skal ændre dit syn på kroppen

Politiet i West Mercia vil nu undersøge den afdøde 21-åriges computer og telefon for at se, om de kan finde ud af, hvordan hun har fået fat i de farlige og ulovlige piller.

LÆS OGSÅ: Eksmodel: Bureauerne har et stort ansvar

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx