Af Bo Poulsen - 28/09-17 15:23

Hun sendte sin mand ud for at handle - nu elsker alle hendes idiotsikre seddel Hun sendte sin mand ud for at handle - nu elsker alle hendes idiotsikre seddel

En indisk kvinde er gået viralt med den dosmerseddel, hun for nylig sendte sin mand i byen med.

storybild

Modelfoto.

Den indiske kvinde Era Golwalkar blev gift for tre år siden. På daværende tidspunkt blev hun og ægtemanden, Gaurav, enige om at dele pligterne i husholdningen - heriblandt madlavning og indkøb til dette.

Problemet var dog bare, ifølge Era, at ægtemanden havde meget lidt erfaring med at lave mad. Det udmøntede sig i nogle katastrofale indkøbsture, hvor ægtemanden slet ikke lykkedes at få de rette varer i indkøbskurven.

Ifølge Era udnyttede de lokale indkøbsmænd, at Gaurav var mindre bekendt med madvarer, hvorfor de fik solgt ham en række produkter, der var af dårlig kvalitet eller sågår darlig mad. Det blev så stort et problem, at hun skulle godkende alle indkøb gennem 'Whatsapp'.

Derfor kom hun med en 'idiotsikker' løsning på problemet. En løsning, der nu er blevet delt flere tusinde gange på de sociale medier, og hun har talt med det britiske medie BBC om det.


Hun har simpelthen skrevet en utroligt omfattende indkøbsliste til sin ægtemand. Era Golwalkar har eksempelvis brugt tid på at tegne og beskrive de forskellige produkter, så ægtemanden slet ikke er i tvivl om, hvad hun mener. Billedet, som hun har bragt på sin Twitter-profil, har fået omkring 8.000 interaktioner på Twitter.

»Når jeg tænker over reaktionerne fra de sociale medier, så har jeg lagt mærke til, at de fleste gifte kvinder på verdensplan kan genkende det. Selv børn kan relatere til, at deres mødre fortæller dem, at de skal handle fra supermarkedet og får lignende instruktioner,« siger hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR bekræfter: Her er den nye X...
bt.dk
Uheld skaber lang kø på motorvej
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx