Af - 12/11-16 22:11

Unge fortæller om deres værste analsex-oplevelser: - ALT kom udUnge fortæller om deres værste analsex-oplevelser: - ALT kom ud

Der er god analsex - og så er der katastrofal analsex

storybild

(Billede: Chiosea_ion/IRIS)

Det kan være herligt for begge parter med en gang ‘sport i to’eren’ - men det kan så sandelig også være en akavet omgang.

Hør bare, hvad disse unge mennesker har at fortælle om deres værste oplevelser med analsex:

Paradise-Caroline om analsex: Han stak den så hårdt op, at jeg besvimede
Paradise-Caroline om analsex: Han stak den så hårdt op, at jeg besvimede

Jeg havde analsex med min kæreste hjemme hos hans forældre engang, hvor de ikke var hjemme. Vi besluttede os for at gøre det på deres sofa. Da han trak den ud, sked jeg ud over hele sofaen. Vi forsøgte virkelig at gøre det rent, men sofaen var vid, så det var umuligt at fjerne pletterne. Det endte med, at vi skød skylden på hunden.

- Katie, 21

via GIPHY

Min kæreste og jeg besluttede os for at have analsex i badet. Vi begik en meget dum fejl og brugte shampoo i stedet for glidecreme - det var både forfærdeligt og smertefuldt! Jeg sprang ud af bruseren, ringede til min søster og spurgte, hvad fanden jeg skulle gøre, fordi det sved så meget. Hun grinede bare ad mig. Jeg kan ikke anbefale nogen at prøve dette selv nogensinde.

Julia, 21

via GIPHY

Jeg brækkede min (drenge-)kærestes haleben med et mistorstået stød.

Matt, 20

via GIPHY

Min kæreste og jeg var lige begyndt at eksperimentere med analsex. Jeg havde bukket mig frem, og han havde en vibrator i min røv, mens vi havde sex. På et tidspunkt besluttede han sig for at skubbe vibratoren hele vejen ind. Det var en lille vibrator uden snore eller lignende, så den sad fast i min røv! Jeg synes, det var så flovt, og jeg tilbragte resten af aftenen på badeværelset for at forsøge at få den stadig vibrerende vibrator ud af min røv. Heldigvis lykkedes det til sidst - jeg kunne virkelig ikke forestille mig at tage på hospitalet med problemet!

Jacqueline, 29

via GIPHY

KLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sex
KLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sex

Den fyr, jeg datede, og jeg havde begge prøvet analsex før - men denne gang var det meget mere ubehageligt end tidligere. Da vi var færdige, opdagede jeg en tube hårvoks på natbordet ved siden af sengen. Da han havde rakt ud efter det, han troede var glidecreme, havde han ved et uheld brugt hårvoks!

Paige, 22

via GIPHY

Min kæreste og jeg havde analsex for første gang en nat. Det var fantastisk! Næste dag var vi i en forlystelsespark. Jeg vidste ikke, at ens tarmaktivitet ville ændre sig … Jeg behøver vist ikke sige, at ‘ALT’ kom ud under en tur med rutsjebanen!

Taylor, 24

via GIPHY

Min kæreste og jeg havde sex for første gang. Jeg drak et glas vin eller to for at dulme nerverne. Vi fik bygget stemningen op, og han tog sig god tid. Da han til sidst stak sin penis ind, blev jeg så overrasket, at jeg sparkede ham i brystet med begge fødder. Det skete så hurtigt, at han bare fløj bagover! Mine venner kan ikke lade være med at drille mig med det.

Kaleb, 20.

via GIPHY

Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet
Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet

H/T: Expressen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx