Af - 17/01-17 10:41

Før og efter-billede viser, hvor galt det gik for kokainafhængig sygeplejerskeFør og efter-billede viser, hvor galt det gik for kokainafhængig sygeplejerske

Sygeplejerske stjal medicin fra sit arbejde og videresolgte det, så hun kunne finansiere sit galoperende stiofmisbrug. Nu er hun blevet dømt.

storybild

Amie Hellers kokainafhængighed fik hende til at stjæle receptpligtig medicin på sit arbejde og videresælge det, så hun kunne finansiere sit misbrug. (Billede: Lancashire Police)

En engelsk sygeplejerske skal tre år og otte måneder i fængsel for at have stjålet receptpligtig medicin fra sit arbejde og vidersælge det, så hun kunne finansiere sit eget hemmelige misbrug af kokain.

Det skriver Mirror.

Billedet øverst viser 30-årige Amie Heller, kort tid efter hun blev anholdt. Forinden havde hendes arbejdsgiver modtaget anonymt tip om, at hun stjal medicin og videresolgte det.

Efter stofmisbrug: Ung fyr deler fantastisk billede af sine forældre sammen
Efter stofmisbrug: Ung fyr deler fantastisk billede af sine forældre sammen

Hun blev efterfølgende anmeldt til politiet, som tog ud og ransagede hendes bopæl. Her fandt de ni små poser med kokain og et smykkeskrin fyldt med medicin. Etiketterne på medicinen var dog blevet fjernet, så i første omgang kunne det ikke knyttes til hospitalet.

Sådan så Amie Heller ud, før hun røg ud i sit misbrug.

Til gengæld var Amie Hellers iPhone fuld af beskeder, som afslørede, at hun gennem længere tid havde købt stoffer af en pusher, og at hun ved siden af havde solgt medicin til venner og bekendte.

Et kilo kokain udløser 20 års fængsel til narkohandlere
Et kilo kokain udløser 20 års fængsel til narkohandlere

Amie Heller har senere hen forklaret i retten, at hun følte sig undervurderet og stresset på sit arbejde, fordi hun ofte blev sat til at arbejde på travle ydervagter med lav bemanding.

Hun hævder, at det var det, der førte hende ud i hendes kokainmisbrug og fik hende til at stjæle de receptpligtige lægemidler fra Royal Blackburn Hospital i Lancashire, som hun derefter videresolgte.

Australsk politi smadrer kæmpe narkoring og fængsler 15
Australsk politi smadrer kæmpe narkoring og fængsler 15

Dommeren mente dog ikke, at den forklaring var nok til at undgå en fængselsstraf.

- Du har udnyttet din tillidsposition til at stjæle medicin fra folk, som var oprigtig syge. Du er nødt til at forstå, at salg af stoffer er en katastrofe for kunderne. Det forårsager kriminalitet, omsorgssvigt og elendighed i hele samfundet, sagde dommeren ifølge Mirror.

Pusheren, som Amie Heller købte sine stoffer fra, er ligeledes blevet dømt i sagen. Han fik to år og seks måneders fængsel.

LÆS OGSÅ: Bandidos-boss får 10 års fængsel for at smugle hash og kokain

LÆS OGSÅ: Så skete det igen: Nyt politifoto viser skræmmende trend

LÆS OGSÅ: Familietragedie: 16-årig død - tog heroin med sin mor og mormor

LÆS OGSÅ: Forældre gav deres tre børn heroin så de kunne falde i søvn

LÆS OGSÅ: Fireårig døde, efter moren havde fodret hende med heroin, ketamin og metadon

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Jim Lyngvild viser sig helt nøgen:...
bt.dk
'LA'ere går imod burkaforbud, men vil...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx