Af - 08/07-16 18:55

20-årige Hampus kørte for stærkt i sin bil - men så fik han et uventet opkald20-årige Hampus kørte for stærkt i sin bil - men så fik han et uventet opkald

- Vi blev dybt chokerede og helt stille.

storybild

20-årige Hampus Nilsson havde været til biltræf med nogle venner i den sydsvenske by Ystad, og da han kørte hjem, vidste han godt, han kørte lidt hurtigere end de tilladte 90 kilometer i timen.

Pludselig ringede hans telefon fra et hemmelig nummer, som han besvarede med bluetooth-systemet, så opkaldet gik over bilens højtalere.

- Hej, det er politiet. Er det dig der kører den der Volvo 850 med hvide lister, lød det fra en rolig kvindestemme.

Soloulykke på motorvej koster 27-årig mand livet
Soloulykke på motorvej koster 27-årig mand livet

- Vi blev dybt chokerede og helt stille, siger Hampus Nilsson til Nyheter24 om opkaldet, der ganske rigtigt kom fra politiet.

Det viste sig, at politiet lå bag ham på vejen og havde fundet hans telefonnummer ved at søge på bilens registreringsnummer.

- Det var helt sygt. Jeg troede, det var en taxa, der lå bag mig hele vejen. Først troede jeg det var en spøg, men efterfølgende frygtede jeg bare at miste mit kørekort, siger han.

Men selvom politiet havde registreret, at han kørte for hurtigt, så bad de ham bare om at sænke farten, og så gav de ham en formaning om, at han risikerede at miste kørekortet, hvis ikke han fremover respekterede hastighedsbegrænsningerne.

- Jeg lader det være usagt, hvor hurtigt jeg kørte, men jeg kommer ikke til at køre for hurtigt igen, for nu er jeg helt bevidst om, hvor hurtigt jeg kan miste kortet, siger Hampus til Nyheter24.

Børnene tør ikke gynge: Se farens uhyggelige film fra tom legeplads
Børnene tør ikke gynge: Se farens uhyggelige film fra tom legeplads

I første omgang kunne han og vennerne grine af oplevelsen, men han er glad for, politiet ringede.

- Jeg fik mig lidt stof til eftertanke i stedet for at blive rasende over at have mistet kortet. Jeg har lært min lektie, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx