Af Jeppe Pedersen - 12/01-18 19:38

9-årige Bailey trodsede døden: Ville først se sin lillesøster9-årige Bailey trodsede døden: Ville først se sin lillesøster

Nu deler familien rørende billede

storybild

Ni-årige Bailey Cooper nåede akkurat at se sin lillesøster blive født, inden han tabte kampen til kræft.

En engelsk familie har delt en hjerteskærende historie om deres søn Bailey, der holdt kræften stangen og holdt sig i live tids nok til at se og navngive sin nye lillesøster.

Den blot ni-årige Bailey Cooper fra Bristol i England havde fået at vide, at han kun havde få dage tilbage at leve i. Kræften havde i de sidste 15 måneder spredt sig i hele hans lille krop. Men han nægtede at give op. Han ville nå at se og navngive sin lillesøster, der var på vej, Millie.

Det skriver Bristol Post.

Kort tid efter, hun kom til verden, gav hans krop endelig op juleaften, hvor hele familien var samlet rundt om ham. I 15 måneder havde han lidt til den frygtelige sygdom, men han endte med at gå bort med et smil, skriver det engelske medie.

Baileys kamp

I sommeren 2016 blev Bailey Cooper syg og blev indlagt på hospitalet med en virus. Antibiotika virkede ikke, og efter svære mavesmerter tog lægerne en blodprøve. Her var der dårligt nyt.

Bailey Cooper blev diagnosticeret med non-Hodgkin lymfom, der en kræftsygdom, som opstår i kroppens lymfeknuder. Da familien opdagede kræften, var det allerede i stadie tre.

Med det samme begyndte lægerne med kemoterapi. Bailey reagerede positivt på behandlingen, og lægerne troede, han ville komme sig.

Men i påsken året efter kom sygdommen igen. Bailey Cooper begyndte forfra med kemoterapien, og endnu en gang så det ud til at virke.

Men over sommeren kom det tilbage for tredje gang, og denne gang var der intet at gøre. Bailey havde kun få uger tilbage at leve i, lød meldingen fra lægerne.

»Bailey var kun ni år, men vi fortalte ham det, som det var. Han blev ødelagt og sagde, at han ikke ville herfra alene. Vi snakkede meget længe om, hvad der skulle ske efter døden, og til sidst smilte han og sagde: 'Lad os gå hjem',« siger moderen Rachel Louise Cooper til Bristol Post og fortalte, at de næste tre måneder var horrible.

(Her er Bailey sammen med sin lillebror Riley).

Selv om Bailey kun havde fået uger tilbage at leve i, var han stålsat på at skulle nå at se sin lillesøster, som blev født i november.

Bailey blev dårligere og dårligere, men formåede at holde kræften stangen. På vej til hospitalet, da Rachel skulle føde, sagde Bailey, at lillesøsteren skulle hedde Millie.

Kort tid efter, Millie blev født, blev Bailey hurtigt svagere. Baileys bedstemor ønskede, at hun kunne tage Baileys plads, men han svarede hende, at det var egoistisk, da bedstemoren nu havde en masse børnebørn, hun skulle tage sig af.

Inden Bailey gik bort d. 24. december, nåede han at sige:

'Jeg vil gerne blive, men det er min tur til at blive hendes skytsengel.'

Baileys sidste ønske var, at alle gæsterne til hans begravelse skulle være klædt ud som superhelte.

Og det ønske fik han opfyldt, da flere 100 familie og venner fulgte med, da han blev begravet.

LÆS OGSÅ: Rørende billede: Her hylder tjenestehund sin fører

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx