Af - 29/03-15 18:02

Hun droppede sin mand og spiste dette: Nu er hun fri for kræftHun droppede sin mand og spiste dette: Nu er hun fri for kræft

Den 31-årige brite og tidligere model havde en særlig opskrift på at komme sin livstruende sygdom til livs.

Bildstrecke im Grossformat »

Briten Candice-Marie Fox har haft en særlig tilgang til at ryste en aggressiv form for cancer af sig.

Hun afviste at få kemo-behandlinger, spiste en hulens masse ananas og skrottede sin ægtemand.

Det skriver engelske Metro.

For tre år siden fik den tidligere model Candice-Marie en kedelig besked hos lægen. Hun havde kræft i skjoldbruskkirtlen og havde maksimal fem år tilbage at leve i. den tidligere model havde ellers fået fjernet 20 små knuder, men kræften spredte sig alligevel efter operationen.

Istedet for at tage imod livsforlængende kemo-behandling, som hun selv mener, har taget livet af flere af hendes venner, valgte hun at lægge hele sit liv og kost om, og nu påstår hun, at det har virket. Og måbende medicinere bekræfter, at den tidligere model er helt fri for svulster.

Angelina Jolie har fået fjernet æggestokkene
Angelina Jolie har fået fjernet æggestokkene

En del af hendes nye kostvaner har været at spise op til tre hele ananasfrugter om dagen. I dag har hun startet en hjemmeside, der opfordrer folk til at tage kontrol over deres eget helbred.

- I stedet for at leve for fester, weekender, arbejde og at gøre de samme ting, dag ud og dag ind, så skiftede jeg hele mit syn på tilværelsen, Candice-Marie Fox.

- Jeg besluttede at være der for mig selv og elske livet for, hvad det er. Det lyder helt hen i vejret, men det er den eneste måde at gøre det på, og det virkede, siger den 31-årige med den særlige opskrift på at bokse kræften i gulvet.

Ud over de store ananasfrugter, har den tidligere model også mæsket sig i grapefrugter, citroner, æbler, kiwier og bananer. Alle cancer-dræbende frugtcocktail indeholder proteinet bromelain, der skal bremse kræften.

Forsker slår alarm: De mørke pomfritterkan give dig kræft
Forsker slår alarm: De mørke pomfritterkan give dig kræft

Desuden skar hun alle de ting fra, som hun mente var gift for hende. Det handlede om både alkohol, kød, kosmetikprodukter, tobak og endda hendes husbond.

- Min mand støttede mig ikke og det kunne jeg ikke arbejde med, derfor gik vi fra hinanden, siger hun.

Desuden begyndte hun at dyrke yoga og lavede ting, der afstressede hende.

Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling
Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling

- Nu er der ingen kræftknuder tilbage i min krop. Jeg er så taknemmelig for canceren i bagklogskabens klare lys. Den gjorde mig til den person, som det var meningen, jeg skulle være, siger Candice-Marie Fox om sit forløb.

Hele forløbet tog den tidligere model seks måneder, og hendes kræftlæge fortæller nu, at hendes tal har været stabile og pæne i de sidste to år.

LÆS OGSÅ: Her er 'mirakel-kuren' de fleste vil elske: Dyrk sex!

LÆS OGSÅ: Disse fødevarer kan holde dig ung

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx