Af - 05/07-16 23:35

Verdens mægtigste mand spiser nøjagtigt syv stykker af dette hver aftenVerdens mægtigste mand spiser nøjagtigt syv stykker af dette hver aften

Obamas ønsker, hvad angår aftensnacks, er meget specifikke.

Bildstrecke im Grossformat »
Obama laver 'mic-drop' til korrespondenternes middag i Det Hvide Hus. "Obama out" blev hans to sidste ord i talen. - Det er bestemt rigtigt, at den daværende basketballspiller Shquille O'Neal er en stor fyr. Men jeg må indrømme, at jeg brugte en linse med vidvinkel for at fremhæve hans størrelse, sagde Pete Souza. Præsidenten for 3D-modelleret sit ansigt til en buste. Michelle Obama får sig en krammer. Den humoristiske præsident driller sin kollega med et par ekstra kilo på vægten. Præsidenten løfter Ella Rhodes i elefantkostume, datter af den stedfortrædende nationale sikkerhedsrådgiver Ben Rhodes, til et Halloween-arrangement i Det Hvide Hus. Obama med alvorligt ansigtsudtryk sidder i Situation Room, blandt andre akkompagneret af Hillary Clinton. Obama nyder at fejre nytår i hans hjemlige stat Hawaii. Her er han fanget i bølgen blå på sin årlige juleferie med venner og familie. Barack er en sand gentleman. Her følger han pænt sin dame ned af trapperne. Obama i fuld fokus, mens komikeren Jerry Seinfeld banker på vinduet ind til Oval Office. Præsidenten vinker til folket, og den geniale Hvide Hus-fotograf fanger en regnbue i baggrunden. Obama har været fortaler for LGBTQ-rettigheder, der har regnbuefarverne som symbol. Præsidenten får sig et intimt moment med sin kone i elevatoren. Obama løber om kap med en sød lille vovse. Får sig et æble i et supermarked. Under sin deltagelse i Late Night with Jimmy Fallon bliver præsidenten briefet, og får sig et godt grin med blandt andre komikeren Jimmy Fallon. Salute. Præsidenten taler i øsende regnvejr. Oprindeligt skulle Barack lave interview indenfor, men da folk havde ventet i timevis i regnen, besluttede han, at tale så folk kunne komme hjem til tørre. Præsidenten synger 'Sweet Home Chicago under en koncert i Det Hvide Hus. Obama kaster med en amerikansk fodbold. Han er desuden stor basketball-fan. Her giver Barack Obama den 4-årige superhelteudklædte Luca Martinez en fistbump. Han er god med børn. En dejlig dans med Michelle. En ung knøs får lov at røre ved Obamas tætte og halvgrå hårpragt. The man in the mirror. Selfie med to små søde knægte i The Oval Office. Her ses han foran Cristo Redentor i Rio de Janeiro i Brasilien. Med folket i ryggen. Barack får sig en god slice pizza med ekstra ost. Skuer udover verden fra Air Force One. Michelle og Barack holder diskret i hånd. "I see ya, girl!" Alvorlige samtaler i Situation Room. To søde babyer i favnen. Obama retter lige på kraven inden showtime. En lille gut faceplanter i sofaen mens Barack konverserer. Rengøringsmanden får en 'knuckle'. Det er ikke altid lige sjovt. Her er Obama en stresset mand. Præsidenten ser Men In Black 3 i 3D. Barack kigger ind af vinduet til fire børn.

Udadtil er han en respekteret mand. Hjemme er han lidt af en joke.

I hvert fald når det kommer til spisevaner: Barack Obamas foretrukne aftensnsnacks er nemlig meget specifikke.

Michelle (Obama, red.) og jeg jokede altid: Ikke seks. Ikke otte.

Sådan siger Obama-familiens personlige kok indtil 2014, Sam Kass, i et interview med New York Times.

Mens andre lader sig forfalde til slik og sodavand, nøjes Obama nemlig med at spise nøjagtigt - du læser rigtigt - syv letsaltede mandler.

Beskeden vane fra verdens mest magtfulde mand, må man konstatere.

Billede afslører Obama fra en helt ny side
Billede afslører Obama fra en helt ny side

Obama ser risiko for globale vækstdønninger efter brexit
Obama ser risiko for globale vækstdønninger efter brexit

Obama øjner uændret Nato efter et brexit - modsat Rusland
Obama øjner uændret Nato efter et brexit - modsat Rusland

Amerikanske fly dræbte Talibanmedlemmer og gidsler
Amerikanske fly dræbte Talibanmedlemmer og gidsler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx