15/11-15 12:06

Fransk politi finder Kalasjnikov-rifler i flugtbilFransk politi finder Kalasjnikov-rifler i flugtbil

Muligvis kan en eller flere attentatmænd være på flugt, siger efterforskere til fransk radiostation.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

En bil, der blev brugt i forbindelse med angrebene i Paris, er fundet i forstaden Montreuil øst for Paris. Det oplyser fransk politi.

Inde i bilen er der fundet tre kalasjnikov-rifler, siger en kilde i det franske justitsvæsen.

Flugtbilen, der er en sort Seat, blev brugt af de gerningsmænd, der under angrebene skød mod folk, der sad på restauranter fredag aften i Paris, oplyser fransk politi.

Radiostationen Europe 1 citerer efterforskere for at sige, at det kunne pege i retning af, at en eller flere af gerningsmændene er undsluppet.

Samtidig oplyser kilder i det franske retssystem til AFP, at seks familiemedlemmer til den hidtil eneste identificerede gerningsmand, 29-årige Omar Ismail Mostefai, er blevet anholdt.

To af de tilbageholdte er Omar Ismail Mostefais far og hans 34-årige bror, der i forvejen var i myndighedernes varetægt. Også hans svigerinde er blandt de tilbageholdte.

Efterforskningen efter angrebene, der har kostet mindst 129 mennesker livet, fortsætter i mindst fire lande, efter en række spor har sat gang i efterforskninger i Tyskland, Grækenland og Belgien.

Blandt andet er tre personer anholdt i Belgien i forbindelse med efterforskningen.

Anholdelserne fandt sted lørdag i et fattigt indvandrerkvarter i Bruxelles.

Ifølge premierminister Charles Michel har mindst en af de fængslede tilsyneladende været i Paris fredag aften.

En fransk anklager har ifølge nyhedsbureauet Reuters oplyst, at en bil lejet i Belgien har forbindelse til attentatmændene.

LÆS OGSÅ: Franskmand anklages for at bære et luftgevær i lufthavn

LÆS OGSÅ: Grådkvalt øjenvidne: - Folk blev skudt under cafébordene

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skriver stærkt indlæg om Paris: - Jeg er bange

LÆS OGSÅ: DF: Vi skal bombe civile i kampen mod IS - også kvinder og børn

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Det ved vi om terroristerne

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øksemandens far står frem: 'Hvorfor...
bt.dk
To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx