Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 25/04-17 11:17

Mor loggede ind på sin afdøde datters Facebook: Så gjorde hun noget frygteligtMor loggede ind på sin afdøde datters Facebook: Så gjorde hun noget frygteligt

Vanessa Nicolsons verden faldt sammen, da hendes datter døde på tragisk vis i en alder af blot 19 år. Den overvældende sorg fik den britiske mor til at gøre noget, hun stadig skammer sig over den dag i dag.

storybild

Det skriver hun i et debatindlæg i The Guardian.
På en varm juli-morgen i 2008 druknede Vanessa Nicolsons datter, Rosa, da hun fik et anfald, mens hun var ude og svømme. Rosa led af epilepsi.

Vanessa Nicolson forklarer i indlægget, hvordan sorgen var så stor og overvældende, at hun troede, den ville gøre hende skør - faktisk endte den med at få hende til at gøre noget, der ikke blot var skørt, men også direkte hensynsløst.

Skole afskaffer Blå Mandag: Nægter at give eleverne fri
Skole afskaffer Blå Mandag: Nægter at give eleverne fri

Rosas login-detaljer til Facebook var registreret på Vanessa Nicolsons computer, og derfor loggede den sørgende mor ofte ind på hendes profil for at føle sig tættere på sin afdøde datter.

'Jeg ville sætte mig ved min computer og på patetisk vis tjekke, hvad hendes venner lavede. Jeg håbede, at de havde skrevet beskeder, hvor der stod, at de savnede hende. Det var en måde, hvorpå jeg kunne være forbundet til hende, fordi jeg stadig var del af igangværende liv hos dem, der havde kendt hende,' skriver Vanessa Nicolson i indlægget.

En dag mens Vanessa Nicolson sad og tjekkede hendes afdøde datters Facebook-feed, faldt hun over en samtale mellem Rosas ekskæreste, Adam, og en pige ved navn Lucie. Af samtalen fremgik det klart, at de to var i et seriøst og kærligt forhold - blot seks måneder efter Rosas død.

Fuld mand kørte 14-årig pige ihjel: Slog ud efter vidner og prøvede at flygte
Fuld mand kørte 14-årig pige ihjel: Slog ud efter vidner og prøvede at flygte

'Med det samme følte jeg en utænkelig smerte, som om min datters liv ingenting havde betydet, som om hun var blevet erstattet,' skriver Vanessa Nicolson.

Den sørgende mor var så chokeret over at opdage, at drengen som Rosa havde elsket så højt, allerede havde fundet en ny kæreste, at hun tog en frygtelig beslutning.

'Synes du ikke, at det er lidt for tidligt at blive forelsket igen?' skrev hun i kommentarfeltet under Adam og hans nye kærestes samtale og trykkede send, vel vidende at beskeden ville fremstå som en, hendes afdøde datter havde skrevet.

Vanessa Nicoloson fik ingen søvn den efterfølgende nat. Hun følte, at hun var ude af stand til at gøre eller sige noget, der kunne undskylde hendes hensynsløse handling. Til sidst fik hun formuleret en SMS, som hun sendte til Adam:

'Jeg er virkelig, virkelig ked af det. Jeg skammer mig så meget,' skriver hun ifølge The Guardian.

Adam tilgav med tiden Vanessa Nicolson.

Nikki opdagede rystende billeder af sin toårige datter: Hendes tidligere chef stod bag
Nikki opdagede rystende billeder af sin toårige datter: Hendes tidligere chef stod bag

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Efter et ægteskab fyldt med...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx