Af - 17/03-16 11:04; Opdateret: 17/03-16 12:44

Toårig dreng døde på mystisk vis: Derfor deler hans far nu disse hjerteskærende fotosToårig dreng døde på mystisk vis: Derfor deler hans far nu disse hjerteskærende fotos

Peter Atkinson deler billeder fra den sidste tid med sin søn i et forsøg på at finde ud af, hvad der var skyld i sønnens mystiske død for tre år siden.

Bildstrecke im Grossformat »

Australske Peter Atkinson vidste, at han kun havde 45 minutter igen med sin toårige søn Darcy, så han tog et par sidste billeder med drengen på hospitalet.

Tre år senere ved faderen stadig ikke, hvad der førte til sønnens tragiske død, og i et forsøg på at opklare mysteriet deler han nu de hjerteskærende billeder. Det skriver Sydney Morning Herald.

Makeup-artist er død af kræft: Troede hun var gravid
Makeup-artist er død af kræft: Troede hun var gravid

Darcy havde skader på sine arme, ben og ører og havde en alvorlig hjerneskade, som kort efter tog hans liv. Peter Atkinson har aldrig fundet ud af, hvad der skete med sønnen, og nu håber han, at nogen kan hjælpe med at opklare mysteriet.

- Det er skader, der er blevet forvoldt mod min søn. Ingen er nogensinde blevet stillet til ansvar. Jeg håber bare, at nogen står frem med noget information, siger han ifølge Sydney Morning Herald.

Darcys forældre var skilt, og det var angiveligt moderens nye kæreste, der havde ansvaret for ham, den dag han kom til skade.

Meget tyder på, at drengen blev overfaldet, forklarer en af de læger, der behandlede drengen, Barry Wilkins.

- Hvad jeg ved med sikkerhed er, at drengen var blevet banket. Formentlig den dag. Jeg ved, at han fik et slag i baghovedet, siger lægen.

Peter Atkinson blev far igen for tre måneder siden og er glad for sit liv i Melbourne, selv om det stadig gør ondt at tænke tilbage på Darcys tragiske død.

- Vi har en mistanke, men ingen svar. Det er meget følelsesladet at kigge på billederne. Det bringer tårerne tilbage. Det var følelsesladet tid, men vi er meget glade og gør alt, hvad vi kan for at blive ved med at rykke fremad, men ikke glemme Darcy på samme tid, siger han.

Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel
Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel

Se det fantastiske billede: Hund reddede familiens dreng
Se det fantastiske billede: Hund reddede familiens dreng

Emma lod sin søn lege alene et øjeblik - kort efter var han ved at blive kvalt
Emma lod sin søn lege alene et øjeblik - kort efter var han ved at blive kvalt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx