Af - 04/08-16 20:05

Mor vågnede fra sin lur - fandt sin 3-årige pige død i vaskemaskinenMor vågnede fra sin lur - fandt sin 3-årige pige død i vaskemaskinen

Pigen var uden opsyn, fordi moderen havde taget sovepiller.

storybild

I oktober måned sidste år var den tre-årige pige, Alexis Haney, uden opsyn i sit hjem i delstaten Arkansas i USA, efter hendes mor havde taget sovepiller. så hun kunne få sig en middagslur sammen med Alexis' 10 måneder gamle lillesøster.

Men mens moderen sov, kravlede Alexis ind i hjemmets vaskemaskine, og på forunderligvis lykkedes det hende at lukke lågen helt, selvom det egentlig krævede ydre betjening af maskinen, skriver Washington Post.

I livsfare: Baby glemt i stegende varm bil i tre timer
I livsfare: Baby glemt i stegende varm bil i tre timer

Og fordi maskinen var blevet programmeret til at starte, når lågen blev lukket, skete den utænkelige tragedie, der kostede den 3-årige pige livet.

Ifølge myndighederne i Calhoun County Circuit Court var ydre vold mod hovedet og hedeslag, det der kostede den lille pige livet, mens hun var låst inde i maskinen

Da moderen, 25-årige Brooke Haney, vågnede fra sin middagslur og ikke kunne finde sin 3-årige datter, løb hun over til naboen for at bede om hjælp til at lede, og kort efter fandt de hende død i vaskemaskinen.

I forbindelse med politiets efterforskning af dødsulykken, forklarede Alexis' syv-årige søster, at børnene ofte hjalp til med vasketøjet, og det muligvis kunne være årsag til, den lille pige var kravlet ind i vaskemaskinen.

Tragisk: Nyfødt baby fik lattergas og døde
Tragisk: Nyfødt baby fik lattergas og døde

- Det skærer i mit hjerte at vide, at en lille pige døde på den måde. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvilken smerte, hun oplevede, siger naboen, Bobbie Holmes, til NBC.

Moderen Brooke Haney er nu mistænkt for at have udsat mindreårige for fare i to tilfælde. I august måned inden ulykken, blev hun stoppet af politiet med sin mindste baby på bagsædet, mens hun var påvirket af receptpligtig medicin, der ikke var hendes, som hun er blevet sigtet for oveni den tre-åriges dødsulykke.

PRUT! Model deler ærligt foto: Sådan er det også at være mor
PRUT! Model deler ærligt foto: Sådan er det også at være mor

Brooke Haney er igen gravid, men hendes to andre børn er blevet tvangsfjernet.

Hun står til seks års fængsel, skriver Washington Post.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx