Af - 08/06-16 19:21

Gammelt ægtepar takker technoklub for 'en fantastisk nat'Gammelt ægtepar takker technoklub for 'en fantastisk nat'

Verdens måske sejeste ægtepar overraskede dansk DJ på techno-natklub. Nu har de sendt takkebrev til nationalt tv.

storybild

I midten af maj bragte vi den fascinerende historie om et polsk ægtepar sidst i halvfjerdserne, der besøgte London-clubben Fabric og dansede til techno natten lang. Nu siger de tak til den danske DJ Jacob Husley, der var aftenens vært.

Jacob Husley, der blandt andet har dj’et på Culturebox i indre København, har promotet og spillet til søndagsarrangementet WetYourSelf! over 500 gange. Publikummet er forholdsvis ungt, men i maj blev aldersgennemsnittet trukket gevaldigt op, da et polsk ægtepar troppede op med billetterne klar ved indgangen.

- Jeg fortalte dem, at de fik fri bar og gav dem to tequilashots til at starte med, men derefter bad de bare om et par kopper the, fortalte han på Facebook.

Senere fandt han dem ude på dansegulvet sammen med alle de unge mennesker, hvor de havde en fest. Da klokken blev fem om morgenen, besluttede parret sig for at forlade festen og tog imod Jacob Husleys tilbud om at få betalt taxaen, i stedet for, at de skulle tage undergrundsbanen.

Nu har de skrevet en hjertelig tak til Jacob Husley og Fabric. Der har nemlig været spekulationer om, at deres aften skulle have været et pr-trick. De rygter maner parret til jorden i et brev på polsk, der er blevet oversat til engelsk af en polsk tv-station. Nu har Jacob Husley delt brevet på Facebook.

I brevet, der primært er skrevet af manden, beskriver parret, hvordan de kom til clubben og blev varmt modtaget af danskeren.

- Vi havde en fantastisk nat, hvor vi dansede med de unge mennesker fra London, der også tog rigtig godt imod os. De tog også billeder af os imens vi dansede. En af dem gav mig en gave, en kop med ordene “Handsome Hustler”.

Parret takker især en 27-årig kvinde, der guidede dem gennem natten, selv om de ikke talte engelsk.

- Hun var rigtig sød og rar. Hun tog sig af os fra vi kom ind på klubben, til hun gik hjem klokken tre om natten og sagde godnat.

Selve klubben får også rosende ord med på vejen.

- Der findes ingen ord, der kan beskrive atmosfæren og den gode morskab. Disse øjeblikke vil vi aldrig glemme.

Da Jacob Husley fortalte om parrets dansenat i midten af maj, blev han hurtigt mistænkt for at have arrangeret deres besøg som led i et PR-stunt. Den påstand maner parret nu til jorden.

- Dem der har kommenteret og ikke tror på vores historie, og som hævder, at det var et PR-stunt, de tager alle fejl.

Du kan læse det polske pars takkebrev i dets fulde længde her.

Du kan se Jacob Husleys første opslag her.

LÆS OGSÅ: Er det her verdens ældste (og sejeste) club-par?

LÆS OGSÅ: Vildt: Er det her verdens stolteste bedstemor?

LÆS OGSÅ: Wow! 60-årig bedstemor viser vild bikini-krop: Sådan holder hun sig slank

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx