Af - 26/03-17 18:35

Stemte på Donald Trump: Nu bliver hendes mand smidt ud af landetStemte på Donald Trump: Nu bliver hendes mand smidt ud af landet

En mexicansk familiefar er ved at blive udvist fra USA for ikke at have papirerne i orden. Ordren kommer fra Donald Trump - som mandens kone stemte på.

storybild

Roberto er den tredje person fra venstre.

Roberto Beristains kone Helen havde ingen anelse om, at Donald Trump ville udvise hendes mand, da hun stemte på ham til præsidentvalget. Nu er mareridtet imidlertid blevet en realitet - Roberto skal retur til Mexico, skriver Independent.

Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar
Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar

Den 43-årige illegale indvandrer løb første gang ind i politiet to år efter sin ankomst til ‘Frihedens Land’, men valgte at ignorere den udvisningsordre, han modtog, grundet at hans kone ventede deres første barn.

Siden er det gået ham godt i livet. Han købte et bøfhus, som ifølge stedsønnen sikrer indkomst til op mod 20 familier, samt registrerede sig årligt hos tilsynsmyndigheden ICE, U.S. Immigration and Customs Enforcement.

Vold og trusler lukker atter skuespillers projekt om Trump
Vold og trusler lukker atter skuespillers projekt om Trump

Det varede lige indtil, Trump satte sig på tronen, og lagde diskursen for indvandring:

- De kommer med stoffer. De kommer med kriminalitet. De er voldtægtsmænd og nogle, går jeg ud fra, er gode mennesker, har han kontroversielt sagt om mexicanere.

Den nye præsident ville have de illegale mexicanere ud, hvilket Roberto fik at føle.

Eksperter: Trump kan vente flere problemer efter nederlag
Eksperter: Trump kan vente flere problemer efter nederlag

Parrets datter siger til New York Daily News, at moren stemte på Donald Trump, fordi hun troede, at det kun ville være mordere og kartelmedlemmer, der skulle deporteres fra landet.

- Vi vil ikke have karteller her, man vil ikke have stoffer i skolerne eller mordere i nærheden. Man vil gerne føle sig tryg, når man forlader sit hus. Det tror jeg virkelig på. Og det var derfor, jeg stemte på Mr. Trump, fortalte Helen Beristain til WNDU.

Trump får ikke presset sundhedsreform igennem
Trump får ikke presset sundhedsreform igennem

Midt i skuffelsen over Trumps 'løftebrud' appellerer Helen til myndighederne med en underskriftsindsamling, der kan findes her.

LÆS OGSÅ: Medier: Ryan har ikke stemmer nok til at fjerne Obamacare

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx