Af Mike Kaltoft Jensen - 19/01-18 15:52

Hun lavede genial prank på sin mand: Fire år efter hendes død går sandheden op for ham Hun lavede genial prank på sin mand: Fire år efter hendes død går sandheden op for ham

En ældre kvinde har 'trollet' sin ægtemænd fra det hinsides.

storybild

(Billede: Antonia Nicol)

Den, der ler sidst, ler bedst.

Sådan har den sydafrikanske kvinde Phedre Fitton måske tænkt, da hun i sine sidste dage lagde en snedig plan for at snyde sin mand.

Hun tabte en fem år lang kamp til kræften i 2013, og som noget af sidste inden sin død havde hun bedt sin mand, Nigel Fitton, om at holde liv i planterne på badeværelset i deres hjem.

Tro mod sit løfte til sin døende kone blev Nigel Fitton ved med at vande planterne i adskillige år. Han tog dem sågar med sig, da han forlod deres hus og flyttede ind på et plejehjem.

Og det var her, tiøren faldt, og han langt om længe opdagede hustruens geniale spøg. Da Nigels børn besøgte ham på plejehjemmet, undrede de sig nemlig over, at han vandede planterne, når nu de var lavet af plastik…

»Vi grinede meget af det, og det var dejligt at tænke på, at min mor stadig var der med os,« siger Nigels datter, Antonia Nicol, der har delt historien på Twitter, til Huffington Post.

»Hun ville have været flad af grin, hvis hun fik at vide, at han rent faktisk har vandet de blomster,« siger hun.

Nigel var overvældet af sorg, da Phedre, som han havde mødt allerede som 16-årig, døde af kræft. Men opgaven med at vande planterne betød, at han havde lidt at lave, og var samtidig et godt minde om hans afdøde hustru, fortæller Antonia.

Og det spildte vand på gulvet som følge af den noget overflødige vanding? Nigel troede, at det var toilettet, der lækkede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx