Af - 05/06-16 16:18

Laura blev droppet af kæresten: Tog på sexferie jorden rundtLaura blev droppet af kæresten: Tog på sexferie jorden rundt

- Der blev altid nødt til at være endnu en at tage med hjem. En erobring, fortæller den 30-årige forfatter.

Bildstrecke im Grossformat »

Forfatteren bag en ny bog forklarer, hvordan hun forsøgte at overkomme sorgen efter at være blevet vraget af sin kæreste ved at have sex med en ny mand hver aften på flere kontinenter.

Det skriver The Sun.

Da Laura Jane Williams fra Storbritannien blev forladt af sin kæreste igennem seks år til fordel for hendes veninde, så det sort ud. Hun ville væk fra det hele og begyndte med at tage en til Paris, hvor hun ved en fest hev en mand med hjem.

Simon Jul i ærligt interview: Haft sex med mænd og besøgt swingerklubber
Simon Jul i ærligt interview: Haft sex med mænd og besøgt swingerklubber

Det gav en midlertidig lindring, og lagde kimen til en længere rejse, der sluttede med brat, at hun indlogerede sig på et italiensk kloster og aflagde et løfte om at leve i cølibat.

- Jeg kunne ikke gå på baren, til fest eller på et arrangement med arbejdet uden at se på en mand og sige 'Ham der bliver den næste.' Der blev hele tiden nød til at være nogle, der kunne ryge med hjem, en erobring, siger den 30-årige forfatter til Sun.

Nu har hun skrevet en bog om sine rejse, der spredte sig over flere europæiske lande, de britiske øer og USA. Bogen hedder 'Becoming.' Undervejs beskriver hun de mænd, som hun enten underviste i engelsk eller mødte i byen eller via online dating.

Laura forklarer, hvordan hun midlertidigt følte, at hun var i førersædet.

- Mænd elskede jagten, og jeg kunne få dem til at tro, at det var deres idé. At være sammen med dem hjalp mig til at give en følelse af at have kontrol, fortæller Laura ifølge Sun.

Til sidst kammede det dog over. Efter at have arbejdet sig igennem horder af mænd, og en enkelt kvinde, så blev det for meget for den britiske kvinde, da hun opholdte sig i Italien.

Sådan prøver HBO at holde dig fra at onanere til Game of Thrones
Sådan prøver HBO at holde dig fra at onanere til Game of Thrones

- Jeg ville ikke have nogle af dem til at elske mig eller behandle mig med respekt, for jeg respekterede ikke mig selv. Jeg undervist italienske teenagere i engelsk, da jeg endelig indså at det var en destruktiv rute og besluttede at ændre mit liv.

Derfor valgte hun at søge hjælp i et nærliggende kloster, hvor hun aflagde et løfte om ikke at have sex. Igennem tre måneder hjalp munkene hende med at blive mere afklaret med sin følelser og komme helt ned i gear.

Så mange tager telefonen under sex
Så mange tager telefonen under sex

Efterfølgende vendte hun hjem til Storbritannien og efter lidt mere end 11 måneder var hun igen klar til at bryde med sit forbud.

Laura havde endelig mødt en mand, som hun virkelig kunne give sig hen til. Hun beskriver det som den bedste sex i sit liv.

- Jeg havde ingen idé om, hvad jeg var gået glip af, slutter hun overfor Sun.

Lavender and white peach, tiramisu, and white chocolate cheese: what's not to deep throat? #LauraEatsThings

Et billede slået op af Laura Jane Williams (@superlativelylj) den


LÆS OGSÅ: Så lang tid - af hele dit liv - bruger du på at have sex

LÆS OGSÅ: Vild test: Så mange har du knaldet med det seneste år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx