Af - 16/03-17 18:15

Mors sidste ord ledte politiet til hendes kidnappede sønMors sidste ord ledte politiet til hendes kidnappede søn

En ung mors sidste ord, inden hun døde, fik politiet til at iværksætte en eftersøgning af hendes 10 måneder gamle søn og hendes mulige drabsmand.

storybild

(Billede: Facebook)

En ung mors sidste ord, inden hun døde, fik politiet til at iværksætte en eftersøgning af hendes 10 måneder gamle søn og hendes mulige drabsmand.

23-årige Amanda Mangas blev ved med at spørge: ’Hvor er Winston?’, som navnet på hendes søn, før hun døde på et hospital i Ohio i USA.

Hun var hos sin far i byen Delta, Ohio, med sin baby, da hendes ekskæreste James Ramey stod i døråbningen til huset og angiveligt skød flere skud ind i hjemmet, skriver CBS News.

James Ramey, som havde delt forældremyndighed sammen med Amanda Mangas, tog sin søn og tvang ekskærestens stedmor ind i en bil, inden han kørte væk med dem.

Politiet ankom til hjemmet omkring klokken fem tirsdag morgen, hvor de fandt Amanda Mangas alvorligt såret med et skud i brystet, rapporterer CBS News.

»Hendes første tanke gik til hendes 10 måneder gamle barn, hvilket ledte os til at tro, at barnet ikke var i huset. Vi gennemsøgte huset, og hun gav os navnet på Mr. Ramey,« siger politichef Nathaniel Hartsock.

Ung backpacker kidnappet af 22-årig sindsforvirret svensker
Ung backpacker kidnappet af 22-årig sindsforvirret svensker

Politiet arresterede James Ramey tre timere senere ved et lyskryds i Fulton i Indiana, der ligger cirka 240 kilometer fra hjemmet i Delta.

Både Amanda Mangas stedmor og barnet var uskadte. Politiet mener, at James Ramey var på vej til Chicago, hvor han har familie.

Det er ikke første gang, James Ramey bliver arresteret. I august blev han anklaget for at optræde truende. Ifølge retsdokumenter, som mediet WTOL er i besiddelse af, havde den mistænkte truet Amanda Mangas med en kniv og sagt, han ville slå hende ihjel, mens hun sov, hvis hun forlod ham.

Derfor søgte hun om et tilhold, som han overtrådte midt i februar, fordi han skrev til hende på sociale medier.

James Ramey er nu anklaget for mord, mens flere anklager er på trapperne, fortæller politiet.

LÆS OGSÅ: Kidnappet løber fundet efter tre uger med mystisk besked brændt ind i huden

LÆS OGSÅ: Internettet hader ham: Klædt ud som Maddie til Halloween

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx