Af - 13/04-16 22:14

Tyv bliver af ren idioti fanget lige ude foran politistationTyv bliver af ren idioti fanget lige ude foran politistation

En tyv gik rundt med sin stjålne mobil det helt forkerte sted. Da 'Find min iPhone' blev tændt, kunne politiet kun måbende se til.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er de ikke så smarte kriminelle, og så er der dem, der bare er så uheldige, at det grænser til en prisoverrækkelse. En mobiltyv, der for nyligt er endt i spjældet, efter at Find min iphone sladrede om hans position, hører nok til den sidste af slagsen.

Det skriver engelske Metro.

6-årig fra Kolding hapsede iPhone: Sporet af politiet
6-årig fra Kolding hapsede iPhone: Sporet af politiet

Jermaine Debrah havde stjålet en iPhone, men kun få timer efter henvendte ofret sig til politiet og fortalte dem, at Find min iphone var installeret. Sammen fik de tændt for app’en, og til deres overraskelse kunne de se, at Jermaine Debrah danderede den ude foran en politistation.

Resolut ringede de til deres kolleger ved Mitcham politi syd for London, der bare kunne hoppe ud af hoveddøren og tage fat i kraven på den uvidende tyv.

Hackere låser din iPhone - sådan redder du den
Hackere låser din iPhone - sådan redder du den

Jermaine Debrah nægtede at have noget at gøre med tyveriet. Fibre fra hans tøj blev dog fundet ved gerningsstedet og han røg ind og ruske tremmer i to år. Uheldigt.


LÆS OGSÅ: 26-årig kvinde tog sagen i egen hånd da tyv stjal iPhone

LÆS OGSÅ: Tyv var på fri fod i en time: Fældet af iPad-app

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx