Af - 23/01-15 17:35

Hun nægtede at bage homofobisk kage: Nu beskyldes hun for diskriminationHun nægtede at bage homofobisk kage: Nu beskyldes hun for diskrimination

Da en bager i Denver, Colorado, ikke ville skrive hadefulde ting om homoseksuelle på deres kager, er de nu blevet anmeldt for religiøs diskrimination.

storybild

Marjorie Silva ejer bageriet Azucar Bakery i Denver, Colorado. Normalt går hun langt for at gøre kunderne tilfredse, men lige netop denne kunde, kunne hun ikke stille tilfreds.

Mr. Jack ville nemlig have en helt speciel kage med en meget specifik udsmykning, og der gik Marjories grænse.

Det skriver metro.co.uk.

TV: Her bliver homoseksuel overfaldet: Se hvordan vidnerne reagerer
TV: Her bliver homoseksuel overfaldet: Se hvordan vidnerne reagerer

- Vi nægter aldrig vores kunder service, men vi følte ikke det ville være rigtigt af os, at skrive hadefulde ord med hadefulde billeder af andre mennesker, fortæller Marjorie.

Og den specifikke udsmykning var da også noget speciel. Mr. Jack ville nemlig have skrevet teksten 'Gud hader bøsser' og nedenunder skulle der være et billede af to mænd, der holder i hånden og en rød streg over billedet.

Ung mand springer ud: Se far og mor gå totalt amok
Ung mand springer ud: Se far og mor gå totalt amok

Marjorie Silva strakte ellers så langt til, at hun gerne ville bage Mr. Jacks kage og sælge ham glasur til at selv at udsmykke kagen. Men det var ikke nok for Mr. Jack, som gik til den lokale presse, hvor han fortalte, at han var blevet udsat for religiøs diskrimination.

Han har oprettet en klage mod bageriet, som nu skal undersøges yderligere.

TV: Se den rørende video - tvillinger springer ud som bøsser overfor deres far
TV: Se den rørende video - tvillinger springer ud som bøsser overfor deres far

Siden episoden har Marjorie Silva modtaget støtte fra mennesker overalt i verden via email, fordi hun gjorde, som hun gjorde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx