Af - 05/08-16 17:42

TV: Fanget på hospitalets overvågning: Kvinde føder på under et minutTV: Fanget på hospitalets overvågning: Kvinde føder på under et minut

Det må kandidere som en af de hurtigste fødsler.

storybild

Jessica Stubbins fra Storbritannien har vakt opsigt i sit hjemland, efter hun lod sig interviewe i tv-programmet 'Good Morning Britain', hvor der blev afspillet en overvågningsvideo, der fangede hendes ekstremt hurtige fødsel af datteren Lucy.

Jessica Stubbins fødte datteren på under et minut, netop som hun var ankommet til hospitalets indgang - og det var så overraskende og skete så hurtigt, at Lucy blev bragt til verden udelukkende ved hjælp af sin mors hænder.

Mor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millioner
Mor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millioner

I tv-programmet forklarede Jessica, hvad der skete i de dramatiske minutter.

- Jeg bad Tom (hendes mand red.) om at sætte mig af ved indgangen, mens han parkerede bilen. Jeg prøvede at lukke døren bag mig hurtigt, men lige da jeg kom ud, kunne jeg mærke, hun var på vej, siger Jessica Stubbins i tv-programmet.

På videoen kan man se, hvordan en chokeret ægtemand kommer hen til hende, netop som babyen er blevet født.

- Jeg var kun 30 meter væk, og alligevel missede jeg det, siger den nybagte far, der altså var ved at parkere bilen, mens det store øjeblik skete.

Højgravid blev sendt hjem fra hospital: Da hun kom tilbage, var barnet dødt
Højgravid blev sendt hjem fra hospital: Da hun kom tilbage, var barnet dødt

- Jessica sagde, 'det er en pige, det er en pige - undskyld, undskyld', fordi hun var ked af, jeg missede det. Hun følte sig skyldig over, jeg ikke oplevede det, og jeg var bare i en total tilstand af chok, siger Tom Stubbins.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx