Af David Andersen - 19/09-17 12:09

TV: Efterlader hund på øde vej - det kommer han hurtigt til at fortrydeTV: Efterlader hund på øde vej - det kommer han hurtigt til at fortryde

En texansk mand er tiltalt for dyremishandling, efter han blev fanget på video.

storybild

En amerikansk video skaber lige nu stor vrede på internettet, og har foranlediget noget, som minder om en heksejagt, på manden i fokus.

Videoen viser 52-årige Jorge Spears fra Dallas, Texas, som trækker en hund ud af bilen, og derefter kører væk, mens hunden står efterladt tilbage med sin snor om halsen.

Ifølge brugere på Reddit er overvågningskameraet, som har fanget episoden, blevet sat op fordi, stedet er et populært sted at skille sig af med uønskede kæledyr. Det er dog ikke blevet bekræftet af officielle kilder til denne artikel.

SE VIDEOEN HER:

Men påstanden har fået mange til at begræde det faktum, at der ligefrem findes populære steder at skille sig af med kæledyr - et tegn på, at det sker i vid udstrækning.

I dette tilfælde gjorde kameraet sit arbejde hvad end det var sat op for - det afslørede en forbrydelse, og fik manden til at melde sig selv til politiet, da det gik op for ham, at de var på sagen.

Han er nu sigtet for dyremishandling, skriver ABC7, som har flere gode nyheder.

Den et år gamle hund er nemlig blevet adopteret af en kvinde, som kalder den 'en vidunderlig ny tilføjelse' til sin familie.

Jorge spears forsvarer sin handling med, at hans søster, som ejede den, havde store problemer med at passe den.

En undskyldning, som ikke møder den helt store forståelse på Reddit, hvor mange hellere så, at han havde afleveret den til en hundekennel eller et andet sted, hvor nogen kunne tage sig af den.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx