Af - 18/09-16 09:00

Politimand var med konen i IKEA - opdagede stort parti hash og heroinPolitimand var med konen i IKEA - opdagede stort parti hash og heroin

Politimanden blev pludselig både en helt hos konen og sine kollegaer.

storybild

IKEA Odense tirsdag den 20. oktober 2009. IKEAs kæmpe nye afdeling i Odense er snart færdig og den 4 november lukker man dørerne op til et af de største IKEA huse i Norden. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Det er ikke altid lige let for kvinder at slæbe sin mand med i Ikea, men for en norsk politimand endte det som en rigtig god idé at tage med hende i varehuset.

Turen i det svenske varehus i Oslo endte nemlig med en fangst på 17 kilo hash, et kilo heroin og et kilo pot, ligesom fem personer endte bag tremmer, skriver Aftenposten.

Morsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav pote
Morsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav pote

Politimanden arbejder til daglig med organiseret kriminalitet, og da han kom til varehuset med sin kone og barn, så han en person, han genkendte fra miljøet, der var ved at overdrage en en blå ikeapose til en anden person.

- Han slog til, og det viste sig, der var 17 kilo hash i posen. De to mistænkte stak af, men den ene blev pågrebet nogle timer senere. Dagen efter fortsatte vi jagten på den anden mistænkte, siger politimandens chef, Einar Aas.

20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA
20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA

Efterforskningen ledte politiet til et misbrugsmiljø i Oslo, hvor der dukkede et kilo heroin op.

- Som følge af efterforskningen er fem personer blevet varetægtsfængslet i løbet af sidste uge, og efterforskningen fortsætter, siger Einar Aas til Aftenposten.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx