Af MARIA CHRISTINE MADSEN - 13/06-17 09:26

Lille Gavel blev smidt ud af politihunde-skolen, fordi han var for sødLille Gavel blev smidt ud af politihunde-skolen, fordi han var for sød

Nogle gange kræver det, at man fejler, før man finder ud af, hvad man virkelig er god til.

storybild

Gavel ville meget hellere lege med forbryderne end jagte dem. (Billede: Governor of Queensland)

Det måtte den australske schæferhvalp Gavel i hvert fald sande.

Gavel blev født ind i en familie af politihunde. Betjentene hos Queensland Dog Squad havde derfor store forventninger til, hvad den lille fyr kunne udrette. Desværre viste det sig, at Gavel var alt for sød og venlig til at arbejde som politihund.

Det skriver BBC.

I stedet for at tackle kriminelle eller snuse efter sprængstoffer, ville Gavel meget hellere blive kløet på maven og hilse på vildt fremmede. Hans overordnede kæmpede en brav kamp for at få ham til at engagere sig i træningen, men han ville meget hellere logre og have ros.

Til sidst blev Gavel derfor kasseret som politihund.

»Han udviste ikke de nødvendige egenskaber til et liv i frontlinjen,« lød begrundelsen ifølge BBC.

Men det skulle vise sig, at der kom noget ganske godt ud af det.

Norge vil forbyde ansigtsdækkende klæder i skolerne
Norge vil forbyde ansigtsdækkende klæder i skolerne

Gavel boede nemlig hos selveste guvernøren i Queensland, Paul de Jersey, og han endte med at give ham et nyt job. I stedet for at jagte forbrydere, som han alligevel hellere ville nusses af, fik han et job, hvor han skulle byde gæster velkommen i guvernørboligen og deltage i officielle ceremonier.

Februar i år blev han derfor forfremmet til 'Vice-Regal Dog', og på de sociale medier har man kunnet følge den tidligere politiaspirants nye eventyr hos guvernøren.

Forleden delte guvernøren flere billeder af den nu knapt så hvalpede hund sammen med historien om, hvordan Gavel kom til at bo hos ham og hans familie.

Ny statslig søgemaskine til børnehaver på vej
Ny statslig søgemaskine til børnehaver på vej


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx